Hadházy szerint az MSZP elnökségi határozatát a Fidesz írta. "Amennyiben addig nem lesz országosan megàllapodás az ellenzéki pártok között, péntek délután hajlandó vagyok egyoldalúan visszalépni Szekszárdon az egyéni jelöltségtől" - írta Hadházy Ákos a Facebook oldalán. Karácsony Gergely tegnap esti ajánlatáig azt hitte, jó esély van értelmes, technikai együttműködésre, azonban az MSZP illetve Karácsony egy egészen bizarr, inkorrekt, irreális és érthetetlen ajánlatot adott. "Gyakorlatilag felrúgta az asztalt. " Szerinte az MSZP-P ajánlata nem volt más, mint egy egyszerű kommunikációs trükk, amivel csak azt akarják sugallni a választók felé, hogy az LMP képtelen az együttműködésre.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Ritka egy geci ember ez a Karácsony...
Manhattan
Az LMP kollaborációja...

...minden eddiginél magasabb szintre lépett a LMP nevű kollaboráns alakulat együttműködése a fideszszel. Tudatos és tervszerű munka látszik. Ennek lényege az ellenzéki szavazók elbizonytalanítása, kedvük szegése, a reménytelenség sugalmazása. Az LMP ennek keretében hetek óta cicázik a valóban ellenzéki pártokkal, riszálja a farát, ígér fűt-fát, hazudozik, jóhiszemű partnereit lealkoholistázza, összevissza szivárogtat ki akármit. Az állampárti újnyilas sajtó pedig mindezt nagy örömmel csócsálja, és plántája a kézenfekvő következtetést: ezek alkalmatlanok, ezekre nem lehet szavazni, ezek nem tudnak összefogni, mi lenne az országgal ha ez az impotens banda hatalomra jutna... stb... stb...

Ha az LMP valóban egy önálló, saját érdekekkel bíró párt lenne, természetesen nem így viselkedne, hiszen ez automatikusan fogja politikai halálát okozni, az emberek megbüntetik azért, amit és ahogyan csinál. Tekintettel azonban arra, hogy ez a pártszerűség a kezdetek, azaz 2009 óta nagyrészt, mára pedig teljes egészében a fidesz befolyása, sőt konkrét napi irányítása alatt áll, így nem valódi párt, nincsenek valódi érdekei. Most a fidesz és a köpcös érdeke az, hogy életben maradjon, hogy kapjon legalább meg 101 mandátumot. Teljes szívnyugalommal áldozzák fel ennek oltárán az LMP nevű kriptofideszes eszközüket.

Félreértés ne legyen! Én NEM az LMP nevű izé esetleges eddigi szavazóiról beszélek. Ők nagyrészt naiv, politikailag éretlen emberek, kiket szívből lehet sajnálni... Nem, én az LMP pártelitjéről beszélek, azokról az un politikusokról, valójában politikai bűnözőkről, akik mindezért felelősek. Bizonyosan meg lesz a jutalmuk persze mindezért. A fideszesek legalább nyíltan azok akik. Undorítóak, de a maguk módján legalább felvállalják amit tesznek. Velük ellentétben az LMP politikai "elitje" álruhás gonosztevő.
Csak emlékeztetnék arra egyébként, hogy a modern hadviselési szabályok szerint ha egy ellenséges katonát nem a saját egyenruhájában fognak el,...
Manhattan
Elfelejtettem idézőjelbe tenni! Bocs!
Béla333
Gyurcsány már több mint egy éve elmondta a DK elgondolását a választásokról:
"„Találkoztam néhány hónapja Ferivel, teljesen ki volt akadva Kerék-Bárczyra. Azon háborgott, hogy Szabolcs mit képzel, amikor azt írja, hogy ő [mármint Gyurcsány – a szerk.] nem is akar nyerni, és egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, a két nagyobbnak meg koordináltan kell indulni, hogy eldőljön, ki lesz az ellenzék vezetőereje.”
hvg.hu/itthon/20170118_baloldal_miniszterelnokjelolt_botka_gyurcsany_kaosz

Nagy szemetek, a náluk különbeket az aljasságukkal, a DK-s fanatikus csürhével, akik Gyurcsányért még ölni is képesek (ahogy a hétvégi Csepeli riportban láthattuk, halhattuk) igyekszenek leamortizálni!
Nem kellene az ilyen aljas politikát hagyni, ki kell ejteni a Parlamentből őket!
Béla333
Jellemző az MSZP-sek és a DK-sok aljasságára, hogy erre a hírre úgy reagáltak, hogy ennek is az LMP az oka, mivel Hadházy megállapodni akart, a többiek meg nem, ezért inkább visszalép.
Elképesztő az a szemétség ami ezekből a pártokból és a híveiből jön!
A Medián szerint az MSZP és a Dk sem viszi olyan magasan a lécet! Az ilyen aljasságokkal remélem mind a 2 párt leveri a lécet és kiesnek a Parlamentből!
Semmi szükség nincs az ilyen kártékony alakulatokra!
Béla333
Hadházy facebook bejegyzése:
"Írásban is megerősítem: amennyiben addig nem lesz országosan megàllapodás az ellenzéki pártok között, péntek délután hajlandó vagyok egyoldalúan visszalépni Szekszárdon az egyéni jelöltségtől. A tegnapi napon egészen estig azt hittem, hogy jó esély van értelmes technikai együttműködésre az egyik ellenzéki párttal. Az Mszp azonban este egy egészen bizarr, iirreális, inkorrekt és érthetetlen , improvizált "ajànlatot " adott. Gyakorlatilag felrúgta az asztalt. Estig Úgy látszott, ha széleskörű megegyezésben nem is érdekeltek, hajlandóak megegyezni bizonyos körzetekben. Ehelyett mást választottak. Az ajánlat egy szimpla kommunikációs trükk, amivel a választókat arról akarják győzködni, hogy az Lmp együttműködesre képtelen és nem elkötelezett a kormányváltàsban. Ezt az elnökségi határozatukat mintha a Fidesz írta volna, hogy biztosan ne legyen együttműködés (mint ahogyan azt az érthetetlen dolgot is, hogy Harangozó Tamás, az egyik legaktívabb , és amúgy nem konpromittálódott mszp-s politikus csak a 16. a listájukon). Visszautasítom, hogy az Lmp ne törekedne megegyezésre ellenzéki pártokkal és továbbra is remélem, hogy lesznek ilyenek. Nem rajtunk múiik. És bár tartok attól, hogy az Mszp ezzel egyszerűen visszaél, az Lmp elkötelezettségének bizonyítékául megismétlem: amennyiben péntek délutánig nem lesz értelmezhető országos megegyezés legalább valamelyik ellenzéki oldallal, én Szekszárdon kész vagyok egyoldalúan visszalépni"

Egyszerűen egy aljas, mocskos dolog az, amit az MSZP és a DK csinált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.