„Orbán és Kövér felvették a nagy összegeket, de még egyetlen tanulmányt sem adtak le.”\n\nA Fidesz-legendárium nem teljes. Azokból az úgynevezett napi operatív információs jelentésekből (NOIJ) adunk közre néhányat, amelyekben a hőskorszakban még nem harsogták, hogy Stop, Soros!\n\nEgy 1989. május 18-i NOIJ szerint a Fidesz pályázatot nyújtott be a Soros-alapítványhoz. A dokumentumból kiderül, hogy „Vigh Mónika és Molnár Péter összeállította a Soros-alapítványhoz benyújtandó pályázatot. Ebben a tervezett öt regionális központ, valamint a budapesti iroda műszaki felszerelésére 5,5 millió forintot, a választással kapcsolatos kiadásokra további 3 millió forintot kérnek az alapítványtól. Ezenkívül további összeget igényelnek a Fidesz közösségi házra, valamint Fidesz-táborokra is.” Ugyanezen év májusában egy másik NOIJ is született, amelyből kiderül, hogy Soros Györgynél olyannyira kivételezett figyelmet élvez a Fidesz pályázata, hogy támogatja az összeg odaítélését, „bármekkora is legyen...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ebben sem változtak semmit

Az mno.hu Soros - Fidesz dolgokról

A „Soros György: Minden pénzt megér a Fidesz” című írás idézi „Miszlivetz Ferenc (a Soros-pénzből létrejött Kelet-Európa Kutatócsoport alapítója) arról „panaszkodott”: az általa szervezett csapat egyes tagjai – Molnár Péter, Fodor Gábor, Orbán Viktor és Kövér László – felvették a nagy összegeket, de cserébe eddig még egyetlen tanulmányt sem adtak le.
Miszlivetz úgy véli, hogy ez a „linkségük a politikai presztízsüknek sem tesz valami jót, ha nyilvánosságra kerül”.”.
Hát igen ez a linkség csak kulminálódott! =))
Yoda69
Szegeny Gyuri bacsi nem tudta hogy kigyot melengetett a keblen. Azota mar ezerszer is megbanta hogy tamogadta ezeket a geci hazaarulo bolsevik nacikat.
ibn Said
Mennyivel jobb lenni most ha inkább tőzsdén elbukni azt a pénzt Soros, és nem adni "link politikusoknak"!
tudode
Így jár az, aki a TÁRSASÁG KÖZÉPPONTJA igyekezett/szik lenni, hiszen már Kádár, és Antall "is" felfigyelt klgs képességeire.
.
Sőt: Mindig jó időben, jó helyen volt .. V E S Z T Ü N K R E, Pl.: kiegészítendő a cikk a csuti BŰNEINEK eredetével:
.
------- Konrád György szerint Orbánnak önként kellene távoznia, mert baj lehet
nepszava.hu/cikk/1149533-konrad-gyorgy-szerint-orbannak-onkent-kellene-tavoznia-mert-baj-lehet
.
(...) """ Az író aki a CEU-t ért kormányzati támadás után írt nyílt levelében a rendszerváltás utáni legkártékonyabb politikusnak nevezte Orbánt, arról is beszél, hogy ugyan rábeszélte Soros Györgyöt egykoron, hogy támogassa Orbán Viktort, de ez csak csekélyke téma volt az amerikai milliárdossal folytatott beszélgetésein.
.
Konrád másik állítása, hogy már 1989-ben átlátott Orbánon. Nagy Imre újratemetéséről ezt mondta: "Tudtam, hogy abban állapodtak meg a Történelmi Igazságtétel Bizottsággal, hogy a kelet-európai diktatúrákban élők védelmében most még nem hozza szóba az orosz csapatok kivonását, de megszegte a megállapodást. Felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát." """ (...)
.
Oszt' ez a tiszteletre méltó ember, az abban az időben szokásos, "szocialista összeköttetés igénybevételével" TÁMOGATTA ezt a KACSACSŐRŰT, akit még KÁDÁR "is" LESOROSOZISZTÁZOTT!!
.
És ez lett a .. V E S Z T Ü N K..., kedves mindannyiunk veszte!!!
.
FEL SOROSOZOTTAK, átvágottak a palánkon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.