Több pártdelegált is változtatna a Nemzeti Választási Bizottság nem túl demokratikus és átlátható ügyrendjén, ám ezt az elnök a szívére vette.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A három és fél P, esete a demokráciával

S még vannak olyan nagyokosok, akik szerint a remélt győzelem után nem lehet őket lapátra tenni

Természetesen a Polt, Péterfalvi és Patyi ócska pártkatonák na meg az utóbbi velük veteksző samesza az NVI bebetonozott elnöknője. Igen élénk fantáziának kellene lenni ahhoz, hogy ne legyen egyértelműen okadatolt a hivatali hatalommal való visszaélés.
Itt van igencsak eklatáns példának a derék NVB főobercucführer. Ahogy az index.hu beszámol „Nem tetszik a "fideszes" ügyrend az új tagoknak, áll a bál az NVB-nél” ámokfutásáról! =))
Meg kell jegyezzem, hogy az említett maflaság feltupírozva a cím megfogalmazása. Kb. úgy hangzik, mint pl. vásárhelyiek kekeckednek, mert szóvá-teszik, hogy az első vő lámpái miatt nem látnak semmit! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.