Nagy fekete lyuk éktelenkedik Európa közepén, a neve Magyarország. Mindent elnyel, a reményt, a jövőt, még a fényt is. Azok, akik mégis igyekeztek kiszakadni ebből a mindent magába szippantó lyukból most próbálnak felocsúdni a megdöbbenésükből. Ők hiába voltak többen, tudomásul kell venniük, hogy létezik egy másik tábor, amely felhatalmazta a kormánypártot arra, hogy folytassa. Legalizálták ezzel az elmúlt évek korrupcióit, a szisztematikus gyűlöletkeltést, a kirekesztést, a társadalom szellemi leépítését. Nem csak sötét jövő vár ránk, de ez a fekete lyuk mindenkit elnyelhet, aki itt él, bárkire is szavazott április 8-án.

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: png
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
Orbán jól csinálja? Igen. A rosszat!

A rosszat is lehet jól csinálni, de attól az még rossz marad!
A jót is lehet rosszul csinálni, de attól az még jó marad!
A különbség a részletekben van.
nevemnick
Csak tudnám, hogy ki volt az a szocialista barom, aki odaállította Nagy Imre újratemetésén a mikrofon elé, valamint ki írta meg a beszédét.
Mert aki a Himnusz szövegét is papírból olvassa fel...az csak nemzethy magyar lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.