Nem túl hízelgő képest fest Magyarország jövőjéről a The Guardian vélemény rovatának szerzője. Cas Muddle szerint Orbán Viktor Magyarországa nem Európa jövőjét, hanem a haldokló múltat képviseli.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Sajnos igaza van! Egyre inkább megyünk visszafele az időben, és ez csak rosszabb lesz! Az oktatásunk, az egészségügyünk lassan múltszázadi a plebs számára, az egypárti hírszolgáltatás, a kínos témák agyon hallgatása, a fidesz "bűnözőinek" fehérre mosdatása a "független főügyész" által, az Igazságból már teljesen el fog veszni az " I " és még lehet sorolni. Móricz Zsigmond más nevekkel ma is megírhatná a "Rokonok" c. regényét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: te ma még a szokásosnál is bugyutább vagy: liberális és szennylap???
JAJMÁR
„A demokrácia a hatalmi ágak elválasztási elvére épül...” – így kezdte a beszédét Orbán Viktor, amikor 2002-ben átadta a felújított Sándor-palotát. (Orbán Viktor: A történelem főutcáján, 138. o.) „Nagyon nehéz elgondolnom, hogy egy ország úgy legyen tagja az EU-nak, hogy az unió jogelvei vel élesen szemben álló dekrétumot, jogszabályt fenntart a saját maga jogrendszerében.”
RonaGyuri
@Shikari: ez a magánügyed, de a lap vonatkozásban egyik sem valós értékelés! =))
RonaGyuri
@Shikari: mond kiskomám te már olvastál valamit ebben a lapban??? Mert ez sohasem volt semmiféle mozgalom szószólója, egyike a világ elismert független médiumainak!
RonaGyuri
@Shikari: te mint ócska párt-birka persze nem ismerheted, mert magatokból indulsz ki; hist nálatok: független főügyész, független MNB elnök, független ÁSZ, etc.
advocat
És. A gulyáskommunizmusban is egész jól elvoltunk. Jó volt az úgy. A plebsznek, a többi dolgot meg nem látták, vagy nem is tudtak róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.