A világ leghíresebb és legelismertebb élő filozófusa és politikai gondolkodója is megszólalt a harmadik Fidesz-kétharmada után.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Az Uniónak be kell fagyasztania az összes uniós pénzt. Nem támogathat egy velejéig romlott és korrupt illiberális diktatúrát!
Eladott Ország
@durbincs: Miközben most Magyarországot állítják pellengérre, mert névre szólóan nem lehet a magyar kormány tagjait nyakon baszkodni (európai kultúrkörökben még mindig nem dívik az ilyesmi), az Orbán-dinasztia nyolcadik éve talicskázza az uniós forrásokat ki tudja hova Mészáros Lőrincnek álcázva. "Az uniós szakbizottság jelentése szerint el kell indítani Magyarország ellen a 7-es cikkely szerinti eljárást, és ha nem csatlakozunk az európai ügyészséghez, fel kell függeszteni az EU-pénzek folyósítását." Bár ez a propagandát nem fogja érdekelni és ezerrel óbégatják majd, hogy Soros és a hazaárulók intézték el, megtámadva így hazánkat, ez hazugság. A Fidesz pártcsaládjának tagja nyújtotta be a javaslatot.
nepszava.hu/picture/144081/normal/575/00575680.jpeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.