A nyugati perspektíva alapvetően hamis a magyar demokrácia állapotának megítélésében. Olyan elvárásokat akarnak itt érvényesíteni – éppen a demokráciák exportjának alfejezeteként –, amelyekben a több százéves nyugati polgárosodás, kapitalizáció és társadalmi modernizáció nézőpontja érvényesül, de…

Forrás: hafr.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Válámi ván, de nem az igazi

Persze mondanom sem kell, hogy ennél több jel mutat arra, hogy „ha nem úgy néz ki mint egy kacsa, nem úgy mozog mint egy kacsa és nem úgy hápog, az biza nem KACSA”

Az index.hu által szemlézett hafr.blog „Nem kell siratni a magyar demokráciát” címmel rittyentett írást. Ami – nem biztos, hogy szándéka szerint – lényegében valami olyasmire mutatott rá, mint annak idején (bár csak kevesen ismerték be) annak felismerése, hogy Marxnak volt igaza mikor az angol munkásosztálytól várt egy forradalmat! =))
Igen lényegében rögzítette, hogy ez itt nem Európa itt a fogalmak nagyon mások, köztük a demokrácia is nagyon más, sőt annyira más, hogy mrá nem is az! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.