Nincs béke Hódmezővásárhelyen, most rendkívüli közgyűlést hívatott össze a helyi Fidesz azzal, hogy majdnem egymilliárd forintot utak és járdák építésére költene, ezt a költségvetési tételekből csípné le. Márki-Zay Péter független polgármester szerint nincs miből. A polgármester szerint az átcsoportosítások azonban még takarékoskodás mellett sem kivitelezhetők. Márki-Zay egyfelől arra hivatkozott, hogy a tervezett bevételek realizálása sem biztos, de megemlítette az önkormányzati cégek gazdálkodási nehézségeit is. Itt már a közgyűlés mellett dolgozó könyvvizsgáló segítségét hívta, aki szerint a prognosztizált forgalomnövekedés mellett az iparűzési adók jó eséllyel befolyhatnak, az önkormányzati tulajdonú cégek pótbefizetései, támogatásai pedig a költségvetésben kintlevőségekként szerepelnek, csak az önállóan gazdálkodó önkormányzati tulajdonú cégnél jelennek meg kötelezettségként. Akárhogy is bűvészkedtek a számokkal, az kiderült, hogy az önkormányzati cégek az utóbbi években...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Most, hogy Lázár János visszatér Hódmezővásárhelyre lendületet vett a fideszesek ostroma.
Minden számonkérnek MZP-n amit az előző fideszes vezetés nem csinált meg.
Az tényleg jó trükk, hogy új utat, járdát követelnek. Hisz ha ebbe belemegy MZP akkor eladósítja a várost. És azzal kampányol majd Lázár János. Ha pedig nem költ rá, akkor meg azzal fog kampányolni Lázár János. Remélem a lakosok is látják milyen aljas játszmát játszik a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.