Ezt Márki Zay Péter mondta Egyenesen című műsorunkban. Kell egy jobbközép párt, egy új Fidesz, ami nem lop - ezt Márki Zay Péter mondta Egyenesen című műsorunkban. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint csak egy új jobbközép összefogás képes leváltani a mostani hatalmat. Olyan párt kell, ami képes egyesíteni a DK-st LMP-st, jobbikost, de meg tud szólítani egy kiábrándult fideszest is. Ha 2022-ben gondolkodunk, akkor el kell kezdeni építkezni most. Meg kell védjük egymást ez alatt a nagyon nehéz négy év alatt. És természetesen soha nem lehet kizárni azt,hogy jönnek olyan fejlemények, amelyek elsöpörhetik ezt az kormányt - véli Márki-Zay. Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Negligált 2 in 1, vagy kettőshiba

Márki Zay Péter volt az Egyenesen című műsorban Olga-asszony vendége

A beszámolók szerint a kormány-média két legfontosabb közel-körzeti célpontja beszélgetésén a vendég kifejtette, hogy szerinte: „Kell egy új Fidesz, ami nem lop”!
Nos a dolog úgy áll, hogy egy olyan párt, ami nem lop az egyértelműen nem a Fidesz, ahogy azt az egyik fő ideológusuk is megállapította.
Azonban komolyra fordítva a dolgot, annál is inkább, hogy a vásárhelyi polgi azt is hozzátette, hogy „egy jobbközép párt” rögzítenünk kell, hogy a Fidesz nem jobb-közép. Nem az irányultságában, nem az stílusában és nem az produkciójában, mert egyértelműen: illiberális, populista egy csomó balos baromsággal fűszerezve és főleg európai értelemben (ha egyáltalán helyes bármiféle európaiságot akár csak mércéként is velük kapcsolatban használni) egyértelműen a legszélső-jobb (ahogy szoktam fogalmazni Marine-asszony Orbánt már rég kitette volna a pártjából) berkeiben számolható!
Macskaszem
Olyan fidesz nincs, amelyik nem lop, mert Lánczi Tamás óta tudjuk, hogy ez a fidesz legfőbb politikája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.