Kezdek meginogni eddig szilárd hitemben, mely szerint ez a nép birka - Nem mondom, ügyes, hogy éppen Szél Bernadett hívta össze a megbeszélést az ellenzéki pártoknak, melynek célja a további teendők összehangolása volt. Ez hozzávetőleg olyan, mintha az egri várban Hegedűs hadnagy hívna össze értekezletet a török elleni harc aktuális teendőinek megvitatására, csak egy kicsit nevetségesebb. A választáson bebizonyosodott, hogy az LMP a Fidesz ötödik hadoszlopa , épeszű ellenzéki politikusoknak szóba sem lenne szabad állniuk velük, hiszen ma már csak a legostobábbak hivatkozhatnak a szikkadt pártelnökasszony szűzies ártatlanságára ellenzéki minőségében. Erre tessék - ő kezdi adni az ütemet, ő veri a dobot, a többiek meg békésen ballagnak utána.

Forrás: pupublogja.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Góbétól idézet; "Örményország...10 nap után a kotonszökevényünk druszája feladta. Csakhogy ott a tüntetők elég világosan kifejezték hogy mit is szeretnének, de kellően aá is támasztották és a jamborrek után NEM MENTEK HAZA !!!

Valahogy így kellene itthon is, mert ettől a bagázstól másképp nem lehet megszabadulni.
Clavigo
@lampa laz: Megspékelve egy "gyenge", 8-10 napos sztrájkkal ,,, Bár a szakszi-vezérek minden nagyobb ágazatnál elég jól keresnek...:))) Így aztán maradunk a 2 órás,röhejes " mosolyszüneteknél. Meg az " egyeztetéseknél".. ..
lampa laz
@Clavigo: Egy OKJ-s tanfolyam erre vonatkozóan talán segítene az ellenzéki vezetőknek. Most lenne egy lehetőségük ha be mernék vállalni a bojkottot, de ismerve őket most sem lesz egység köztük. Itt minden az embereken múlik, mit lép, vagy meddig mer elmenni a tömeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.