Legalább kétszeres gyilkos az az osztrák férfi, aki feldarabolta, majd a Fertő tóba dobta egy prostituált holttestét. A férfi részletesen vallott a rendőröknek gyilkolási módszereiről.

Elfogták és előzetes letartóztatásba is tették az osztrák hatóságok azt a férfit, akit megalapozottan gyanúsítanak a Fertő tóban talált nő megölésével.

Holttest a Fertő tóban: fűrésszel darabolta fel a prostituált testét a kuncsaft

A végtagok és fej nélküli testet két hete találták meg a nádasban.

Azonosították az áldozatot, aki vélhetően szlovák vagy cseh származású, de Bécsben dolgozó szexmunkás. Eljutottak a gyanúsítotthoz is, aki osztrák állampolgár.

Az osztrák Krone.at úgy tudja, a bécsi férfi drogdílerként keresett pénzt és az áldozat kuncsaftja volt. A nőt a Westbanhoffon, az ot­tani nyugati pályaudvaron szedte fel visszajáró vendégként többször is. Az sem kizárt, hogy szerelmes volt a lányba, aki azonban nem viszonozta érzelmeit.

A lap szerint a férfi nem tagadta tettét, mindent bevallott, és azt is elmondta, pontosan hogyan végzett a nővel. A gyilkosság napján a nádasba vonszolta áldozatát, előbb halára szúrta, majd egy fűrésszel feldarabolta.

A zsaruknak más sokkoló részletet is bevallott: így azt, hogy nem a lány volt az első áldozata, korábban egy férfival is végzett, akit fejszével darabolt fel.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: HELMUT FOHRINGER / APA / AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cipicirip
Nem ártana elolvasni ezt a hírt a sok , útszélén magárt áruló c*** qrvának, elrettentésül.Talán eltakarodnának...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok