Két Facebook-bejegyzés, ami tökéletesen megmagyarázza, miért szív a főváros évek óta a buszokkal. Öt éve, amikor Orbán Viktor és Tarlós István 150 új, csuklós Mercedes buszt adott át a fővárosnak, úgy tűnt, hogy egyenesbe kerül buszfronton a főváros. Nem ez történt, és tudósító legyen a talpán, aki az elmúlt évek betartás-sorozatának kanyarjait követni tudta. A hétvégén két Facebook-bejegyzés is született, ami lényeglátóan megmagyarázza a helyzetet. Vitézy Dávid, a BKK volt vezérigazgatója saját oldalán azon kesergett, hogy a kezdeti nekilendülés után 2014-ben valami megváltozott: azóta az összes budapesti busztender sikertelen lett (metrópótlóra kiszervezés, metrópótlóra buszvásárlás több körben stb). Ha a korábbi terveink szerint eredményesen haladt volna tovább a buszprogram, 2018-ra már csak alacsonypadlós buszok járnának Budapesten - ez nem így lett – írta bejegyzésében Vitézy.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tegyük hozzá, hogy ez csak olyan felszinkapargatós felelősség-hárítás! Mindketten eminens bűnökkel rendelkeznek a fővárosi közlekedése bajaiban! =))
kokopelli
@RonaGyuri: Emléxem,amikor a "nyugati buszok" klimáját kikötötték a fogyasztás-
csökkentés érdekében,és fel voltak háborodva,hogy az ablakok nem nyithatók!
A "Tarlós & tsa észkombinát" ennyire képes!...mi lett a Balettintézettel? Nem emléxem,
hogy a T.Pityu Ober-fő Bürgermaster beadta az igénylést az O. Ficktor főmágusnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.