A most lelkesen tapsolók egy része is találhatja egyszer magát a névsor rossz oldalán. Kivéve a feltétlen parancsteljesítőket, akik talán a saját anyjukat is feláldoznák, ha a vezér úgy kívánja. Hidvéghi szólama egyébként valószínűleg elsősorban nekik szól. Mert ők azok akik kritikátlanul bevesznek bármit. Ha a vezérét kell, akkor a vezérét. A szólamokat természetesen. Azért, legalább a virtuális „szopok, nyalok” szekció tagjaiként, valószínűleg örömmel veszik a kommunikációs igazgató mondandóját. Könnyen lehet, hogy Hidvéghi bejelentése alapvetően semmi más célt nem szolgált, mint a trollokat felszerelni egy kis demagógiával.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ide is evett a fene néhányat...Ezek is eladnák még az anyjukat is,a vezér felséges valagának a nyalásáért cserébe...Ezek az abszolut alulinformált emberek,akik csak a fidesz propagandán élnek,mást nem néznek-hallanak.
karma1
@csipetke: Pedig hidd el, van elet a fide$$en tul is... Sot: CSAK ott van elet...:o)))) Sajnalom, hogy ezt otthon nem gyakorolhatjak...:o((
GeoCravker
@csipetke: Viszont nélkülözhetetlenek a hatalomnak.
Azok, aki ma fizetett, vagy önkéntzes trollként működnek pontosan az a réteg, akik aztán besugnak majd bárkit, és ha kell kiverik belőle, hogy a sárkánydémonok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.