Budapest belvárosának nagy részében a TEK veszi át a hatalmat. Hétfő éjféltől kedd délelőtt 11-ig a terrorelhárítók lakásokba mehetnek be, embereket zárhatnak be, vagy küldhetnek ki bárhonnan, veszélyesnek vélt tárgyakat és anyagokat kobozhatnak el. Mindezt azért, hogy Orbán és csapata biztonságban érezhesse magát, a többiek pedig elrettenjenek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
A tüntetőket terroristáknak minősítik?
Eladott Ország
Azt ugye vágjátok, hogy Rákosi esetében ebből hat év elég volt, és utána már jött is a köztársaság téri sortűz, meg az andrássy úti akasztgatások? A bonszájdúcse meg vígan éli a világát, még rá is szavaz a sok stockholm-szindrómás idióta falusi szeszkazán. Az új országgyűlés megalakulásának napjára meghirdetett tüntetésekkel szemben Orbán magánhadserege sem állhat-ülhet karba tett kézzel. Kivártak az utolsó utáni pillanatig, és csak pénteken tolták fel a három utcás zsákfaluban is eltévedni képes TEK honlapjára ama dokumentumot, amelyből kiderül: május 8-án, kedden 0:00-tól a szükséges ideig, de legkésőbb 11:00 óráig körbezárják a Kossuth teret. A TEK-lezárás olyan területekre terjed ki, ahol előzetesen bejelentett és a rendőrség által tudomásul vett/jóváhagyott demonstrációk lennének, a május 4-én kelt intézkedés elleni jogorvoslatra pedig aligha van lehetőség. Mi következik ebből? Hogy minden a kezükben van, újabb négy évre felhatalmazást kaptak, hogy fosztogassanak kedvükre, de semmit nem bízhatnak a véletlenre. Semmit. Mindig készenlétben kell állniuk, mindig kéznél kell lenniük a verőembereknek, a biztonsági szolgálatoknak, végül is a madárszaros életük a tét. És erőt kell demonstrálniuk a legbékésebb magyarokkal szemben is. Minden önkényuralmi rendszer így működik, valójában semmi szóra érdemes nincs ebben az egészben.
dr. prédikátor
Szemét mocskos gecik!!!Kijárási tilalmat és statáriumot nem akartok elrendelni???Viktor szopkin! ROHADJ MEG , TE G E C I
Commenter
@Eladott Ország: valahol nem rossz az a Stockholm szindróma. Gondolj bele, a túszejtőt végül lelőtték, hiába szeretett bele a fogvatartott túsz.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a félelem már nagyon beteges...És folyamatosan romlik az állapota.. Nincs sok hátra neki...
görbetükör
@durbincs: - Tetszettem szavazni.
De nagy igazság van abban, hogy teljesen mindegy, hogy hányan és hol szavaznak. Az a lényeg, hogy kik és hol számolják meg.
Commenter
@durbincs: hogy mi van?! se hal, se hús?
Commenter
@durbincs: aha. hát ha én leírtam magam@durbincs: akkor maga ezen túl is tett.
Commenter
@durbincs: Azt se tudja hol van Stockholm, meg kik laknak ott, segítek: pl. a jávorszarvas, igaz egyik sajnos kilőve és röptetve lett) meg mi az a szindróma. zzzzzzzzzzzz...és nem top, hanem inkább libatop, hogy folyton a gazdáit élteti itt maga.
Commenter
@durbincs: nem horgászok! barbár dolog, sajnálom a halakat...
Rockxy
" ...mehetnek be, embereket zárhatnak be, vagy küldhetnek ki bárhonnan, veszélyesnek vélt tárgyakat és anyagokat kobozhatnak el."
A városi meg kurírhat mindent, ami a magyart uszítja.
Elmúlik ez is... :)
De miért is baj, ha valakitől elkoboznak pl. egy kézigránátot?
Commenter
@durbincs: maga mit kapargat itt, orvbánya klón...menjen, mert lekési a nagyesküt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok