A miniszterelnök lényegében választási csalással vádolja a Kúriát: szerinte a legfőbb bírói szerv jogsértően vett el egy mandátumot a Fidesztől. Orbán Viktort vagy megvezette a kormánypárthoz köthetően kitartott Alapjogokért Központ, vagy tudatosan hazudik. Nem tudjuk, melyik a rosszabb. A választási … A választási eljárásról szóló törvény 289. § (3) bekezdés a) pontja szerint érvénytelen az a levélben leadott szavazási irat, aminél a válaszboríték nincs lezárva. Könnyű belátni, hogy milyen célt szolgál ez a törvényi rendelkezés: ne lehessen a válaszborítékot felbontva kicserélni a levélben leadott szavazatot. A törvényi rendelkezéseket az Alaptörvény 28. cikke szerint pedig a céljuknak megfelelően kell értelmezni A Nemzeti Választási Iroda éppen ezért rendszeresített olyan válaszborítékot, amin egy biztonsági csík van, ami jelzi, ha a leragasztott válaszborítékot felbontották. A levélben érkezett szavazási iratokat a Nemzeti Választási Iroda dolgozza fel, a pártok...

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aki elhiszi, hogy a Kuria hatarozata miatt - mert meg kell semmisiteni 4300 levelszavazatot -, a fide$$ elveszit egy mandatumot, az olyan sotet, mint a Simplon alagut.
Miutan a Kuria jelezte, hogy MAS boritekban - nem abban, amiben vissza kellett volna kuldeni eredetileg - vagy felnyitott allapotban erkezett szavazatokat meg kell semmisiteni, orban elkezdett rinyalni, hogy igy meg ugy, a Kuria politikai cellal beleszol a valasztasokba, es oket megroviditi , - hat ennek a vilagon semmi valosagtartalma nincs.
Mert 4300 szavazat NEM EGYENLO egy mandatummal.
Hazudni azt megtanultak rendesen, nagyon varom mar, hogy valaki a fejukre is olvassa ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.