Tizenegy.

Rengeteg kép készült kedden az Országgyűlés alakuló ülésén, az egyik ilyen fotón Orbán Viktor látható hölgykoszorúban, miközben épp szelfit készítenek magukról.

Az MTI fotóján Orbán Viktor körül a Fidesz-KDNP frakciószövetségben található tizenegy női képviselő látható, amint épp közös szelfit készítenek

- szúrta ki a Blikk.

A kép az Országház főlépcsőjén az Országgyűlés alakuló ülése előtt készült.

Ennyi nővel szelfizett ma egyszerre Orbán Viktor – fotó

A Fidesz-KDNP frakciójának női képviselői közös fotót készítenek Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, az országgyűlési választásokon győztes pártszövetség miniszterelnök-jelöltjével az Országház főlépcsőjén az Országgyűlés alakuló ülése előtt 2018. május 8-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: Blikk

Fotó: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Atya ég! Hogy néz ki ez az ember? Mint aki bár melyik pillanatban mereven előre esik és fel sem áll többé. Szerintem túl lett gyógyszerezve. Ennyi nő körében,minimum mosolyogni kéne,de nagyon úgy néz ki,hogy azt sem tudja hol van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@cikicakk55: rettenetes amit írtál, hiszen kimondtad: beteg személyiség és elme, ilyen soha nem állhatna egy ország élén, immár negyedszer holnaptól.Szerintem az EU-s országok vezetői IS tisztában vannak az állapotával, hiszen nem biztos hogy ami Grazban történik az Grazban is marad...Ld. Lázár János "csodálatos" bécsi videóját...
cikicakk55
@Commenter: Sajnos nem előzte meg minden esetben a pipolfent a koraszülést. Nekem 9 vetélésem volt,mind a 9 a 19.- 25. hét közt. Pipolfent kaptam én is. Egy éve még biztos,hogy volt pipolfen,de fogalmam sincs,hogy használják-e? Szerencsére olyan beteg nincs a családomban,akiknek ilyen gyógyszerekre lenne szüksége. Azt tudom,hogy például az andaxin és a Coderit megtartotta a nevét,viszont egész más az összetétele. Ezt is onnan tudom,hogy még akkor váltották át,mikor én is dolgoztam. A coderitet a codein tartalma miatt,mert az Ópiát származék,(codeinum) az andaxint meg a kábító hatása miatt.Igaz,nem az a kábító hatása volt,mint egy igaz kábítószernek,de ki tudta ütni azokat akik rászoktak. Mostanában inkább a Xanax és pia koktél az ami a legveszélyesebb. Nem tudom Orbánt mivel kezelik,de a Graz az biztos. Az is biztos,hogy agyi és pszichiátriai problémái is vannak Orbánnak. Erről volt is a tévében egy riport. Kálmán Olga hívott meg valami nagy koponyát,aki ért a betegségek tüneteinek elemzéséhez és bejátszottak egy részt ahol Orbán nem vette észre,hogy videózzák és szerintem elengedte magát. Na ez a tudós ember mondta,hogy a tipikus Skizofrén jellegeket és annak a gyógyszereknek a mellékhatásait produkálja Orbán amit az ellen adnak. Ő mondta azt is,hogy ennek a betegségnek a kísérője a mániákus depresszió is. Nem vagyok orvos,ápolónő sem sajnos már régóta.
Commenter
@cikicakk55: Rokon kapott pipolphent anno mert veszélyeztetett terhes volt, szerencsére nála bevált. Részvétem a vetéléseid miatt, egy nővérnek még nehezebb lehet megélni ezt. Csak tippelni lehet hogy OV mit kap de "ütős" lehet a "cucc" az biztos.
Ő maga nyilatkozta azt is hogy évtizedek óta csak napi 4! órát alszik nos csoda, hogy a szervezete még nem dobta be az unalmast.Ha még mindig haloperidollal tömik meg Leponexel akkor az azt jelenti, ha jól tudom hogy más készítményekre (az újabbakra nem/sem) reagál. Az orvosa, vagy orvosai szégyellhetik magukat, mert látva ezt az ámokfutást, már rég meg kellett volna szólalniuk. Na nem baj majd a főonkológus itt is beveti a tízparancsolatot. Nem nézem holnap az eskütételt látni se bírom, azt se ahogy elmakogja az esküt meg a beszédét papírból mindent persze. Testi-lelki toprongy. Ne sajnáld valahol, hogy "azorbáni" eü-ben már nem vagy ápolónő...
cikicakk55
@Commenter: Annyiból sajnálom,hogy én szerettem a munkám. Az adiktológiát azt nem annyira,de az idős emberek ápolását és a szellemi fogyatékosokat is szerettem. Főleg a Down kórosokat. Ők annyira tudnak szeretni és kortól,nemtől függetlenül nagyon szerethetők. Orbánt én sem fogom nézni. Aránylag türelmes ember vagyok,de ez a féreg már annyit ártott az országnak,hogy nem lehet elviselni a látványát. Remélem egyszer " véletlen" túladagolják.
nezelodo
@Jozefina: tegnap 13:09. Ezeket elkápráztatta, és nem emlékeznek a zsíros állásért, hogy az elvbarátai és ő maga hogyan viselkedtek az előző ciklusban a nőkkel. Egyuttal Orbán számára le van tudva a következő évek nőpolitikája, a Laca meg elmondja majd, mihez (és mit) tartsák magukat illiberáliában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.