Egy Baranya megyében lakó fiatal lány azzal hívta ki a mentőket, hogy hasi fájdalmai vannak. A kiérkező mentősöket a mosdóban fogadva elmesélte, hogy előző nap elment ugyan a háziorvoshoz, de a panaszai azóta sem csillapodtak. Ekkor jött a meglepetés. Miközben a mentőápoló vizsgálni kezdte, a kuncsaft egyszer csak szült egy gyereket. "A sokat látott mentőápolónak szinte megdöbbenni sem volt ideje, hisz a baba nem sírt fel. A mentők azonnal megkezdték az újraélesztését ..

Forrás: 444.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Macskaszem: Akkor neked még nem volt epe, vagy vesegörcsöd.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Macskaszem: Akkor neked még nem volt epe, vagy vesegörcsöd.
görbetükör
@Horizont: A magzatmozgásra még egy első gyerekét kihordó anyuka is gondolhatja, hogy szelek bántják. És bizony a tanulatlanság, a tudatlanság nagyon nagy mértékű. Ne hidd, hogy aki szexelni tud, az mindent tud!
görbetükör
@Horizont: - nem, nem vagyok pasi. De bizony találkoztam olyannal, akinek első terhessége volt és azt hitte, szelek bántják. Később már tudta. De egy fiatal lánygyereknél ez még bizony elképzelhető. Felnőtt nő is járt úgy, hogy azt hitte, már nem lehet terhes és aztán valahogy mégis jött a gyerek.
Ne tégy úgy, mintha nem tudnád, hogy vannak családok, ahol nem törődnek a gyerekkel. Sőt, olyanok is, ahol a gyerek titkolja a terhességét.
wagabund
Én csak egy egyszerű pasi vagyok, de ilyent? sem az anyja, sem a körzeti orvos nem jött rá, hogy ez nem fing?...mijalófasz van ott? ha valakit a szelek gyötörnek, és nem jön, akkor?..ráadásul nem volt menszesze sem...

amúgy ez a példa is bizonyítja, hogy az evolóció tökéletes...ezért nem halunk ki, mert valahogy csak szaporodunk...képzeljük csak el, évszázadokkal ezelőtt..vagy régebben...az erre járó katonák gondoskodtak róla.
Peller Anikó
@Horizont: azért kíváncsiak lehetnénk az etnikumra vagy ez tiltott információ?
görbetükör
@Horizont: Egyetlen gyereknek sem való gyerek. Szomorú, hogy megtörténik sajnos sűrűn. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.