Holland, olasz és bolgár kollégákkal találkozott, terítéken volt a Nyugat-Balkán integrációja is.

"Régi barátjával, a Fidesz régi támogatójával" is találkozott Orbán SzófiábanFotó: MTI

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke az EU és a nyugat-balkáni országok csütörtöki szófiai csúcstalálkozója előtt, az Európai Néppárt (EPP) szerdai tanácskozását követően kétoldalú megbeszéléseken egyeztetett a testvérpártok vezetőivel európai kérdésekről – mondta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek szerdán a bolgár fővárosban.

Kifejtette: a kormányfő találkozott Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnökkel, a Forza Italia (Hajrá Olaszország) párt vezetőjével.

"Régi barátjával, a Fidesz régi támogatójával" az európai politika aktualitásairól tanácskoztak

- tette hozzá.

Havasi Bertalan közölte: Orbán Viktor tárgyalt a holland Kereszténydemokrata Tömörülés (CDA) vezetőjével, Sybrand van Haersma Buma képviselővel, akivel megállapították, hogy hasonlóan gondolkodnak az EU előtt álló kihívásokról, a migrációról és a társadalmi alapértékekről.

"Európa jövője csak a keresztény kultúra megőrzésével képzelhető el"

- szögezték le.

A sajtófőnök tájékoztatása szerint Orbán Viktor tárgyalt Hrisztijan Mickoszkival, a konzervatív macedón VMRO-DPMNE párt vezetőjével is, akivel a Nyugat-Balkán európai integrációjáról beszéltek.

A miniszterelnök megerősítette, hogy Magyarország támogatja Macedónia mielőbbi európai uniós csatlakozását – tette hozzá Havasi Bertalan.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hogyan kell művelni a XXI. században a KERESZTÉNY KULTÚRÁT, olyan fideszes módra "művelni", azzal szemben, hogy ne őlj, ne lopj, ne hazudj,szeresd felebarátodat, mint ön , v. ten magadat!
.
.Visszatér egy "átkos" emlékem. Jegyzőkönyv vezető feladatot kaptam egy értekezleten, amelynek többek között témája volt az ÖNGYILKOSSÁG emelkedése. Szót kérem, és azt tanácsoltam, egyszerű az ügy. Nem kell mást tenni, csak a TÁRSADALMI EGYÜTTÉLÉS szabályát, a TÍZPARANCSOLATOT kell betartatni. Az elvtársak (mert akkor mindenki az volt, urakká váltak), ijedtükben SZÜNETET RENDELTEK EL!. Többet nem hívtak jegyzőkönyvet vezetni!
.
Akkor milyen módon "kellene" ennek a REFRÉNNEK eleget tenni, ha még a CSALÁDJÁT "is" elkábította oly annyira, hogy egy szem fia a FELHÁZBAN hirdeti, saját módján Isten igéjét,v mijét!
.
papa.49
Hát ha bejcike mondta ezeket akkor a 10 % SE IGAZ, mert az is ha álmából felkelted akkor is folyékonyan hazudik bármilyen témában !!!
papa.49
Volt már hasonló az olasz diktátornak, nagy barátja, utánzója lett a német-osztrák diktátor, a végét meg már ismerjük lelőtték az olaszt majd lábánál fogva fellógatták, a szeretőjével együtt, a német meg az öngyilkosságba menekült a szeretőjével együtt, KOMOLY KILÁTÁSOK !!!
Igaz a mi diktártorocskánk mögött nem a német ipar áll !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.