Az alábbiakban egy a DK szimpatizáns és a pártért nagyon aggódó szavazó véleményével ismerkedhetnek meg.  A gondolatsort Gyurcsány Ferenc Húzósbeli szereplése váltotta ki. Gyurcsányról változatlanul az a véleményem, hogy egy igaz ember. Most is elmondta, hogy nagyon szereti a hazáját és a vége felé azt is, hogy sem ő, sem társai nem tudnak mást mondani, mint amiben hisznek. Ez nagyon rendben van.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Kedves Latyapatya egyetértsünk! Részvétem a kisztihandjának lesz mit mosogatni.
Nem kicsit nagyon le kozmált az ellenzék is. A jobbik is kivirított mint a bazsarózsa, és osztódásnak indult. Azt hiszem még köpködni is fogják egymást akkora lesz az egyetértés.
Legjobb annak aki kimaradt ebből.
relatív
Most, hogy ez írás apropóján megnéztem a citált műsort azt kell mondanom, hogy - hiába jelenti ki az író hogy milyen érzelmű -, hogy téves írás, téves kérdések, téves válaszok.

A volt miniszterelnök úr - szerintem korábbi önmagához méltóan - nagyon nyiltan beszélt a választási eredmény kapcsán kétségeiről, melyeket nagyon IS emberinek vélhetünk, a hatalmas választás előtti munka érthetetlen ( mert az ! ) kudarcának ( a végeredményt tekintve) érez, illetve jószerivel érezhetünk mint támogatók magunk IS !

Az egy elgondolkodni való ( politikustól IS ), hogy a kedvező jelek ellenére milyen ok miatt lett igazából az az eredmény, ami !

Viszont - minden cinikus vélemény ellenére, akár a támogatók közt IS - több tényező befolyásolta hátrányosan a sok látványos munka ellenére a várt siker elmaradását a regnálóval szemben, amire meg kell találni a kellő irányú választ, még annak ellenére IS, hogy a zsigeri gyűlölet felszítása ellen - amivel a regnáló elérte azt amit akart - ez nagyon nehéz lesz.

A nem kellő siker ellenére most azonban nem az ellenzék szapulásával lehet valamilyen kedvezőbb stratégiára ösztönözni a pártok egyikét sem, kivált a DK - t !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.