Magyarországon is óriási érdeklődés övezte Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét, pedig vannak nekünk saját közjogi méltóságaink is, akik ugyanúgy megtestesítik a nemzet egységét, mint a királyi család.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
micsoda? "vannak nekünk saját közjogi méltóságaink is, akik ugyanúgy megtestesítik a nemzet egységét, mint a királyi család." ???
görbetükör
"Londonba költözése előtt Meghan Torontóban élt két kutyájával, akiket az új életébe is magával vitt. Herczegh Anita ugyancsak kedveli a kutyákat, erről tanúskodik az a 2016-os fénykép, amelyen megsimogat egy kiskutyát a Mol Új Európa Alapítványának 10. születésnapján rendezett Tehetségfesztiválon."
Mecsoda (különbség) hasonlóság! :D
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként erről nem ártana kicsit többet is mesélni: "Áder János a hetvenes évek végén a 120-as aknavetősöknél volt felderítő rajparancsnok és őrvezető"
annál is inkább, hogy "1977-1978-ban elõfelvételisként Kalocsán teljesített
sorkatonai szolgálatot"
Commenter
Mi ez a nettó baromság a 24.hu-tól? Kísérteties a hasonlóság valóban kb annyira hasonlóak mint a banán meg egy LCD monitor. Egy levegővételben sem lehet említeni őket.
tudode
Netán ŐFELESÉGE Áderné félvér, és NET-en ismerkedett meg PÁRTKATONA párjával, és EGYÁLTALÁN vezetett harci repülőgépet a GAZDÁJA virtuális HARC ÁLLÁSPONTJÁN, és a VILÁG vízkészletének "szóbeli" megvédésén kívül!
.
A NEMZET EGYSÉGÉNEK megtestesítésével MÉG TARTOZIK, ill. példát vehetne a királyi családtól az alattvalók elfogadását illetően színre, vallásra, szagra való tekintet nélkül!!
.
Nehogymá' fejükbe szálljon a NEM LÉTEZŐ DICSŐSÉG!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.