A párbeszédes Szabó Tímea azt javasolja, ne lehessen miniszterelnök, aki Soros-ösztöndíjas volt. De csak a fideszes propagandára akarja felhívni a figyelmet. Némileg meglepő, lényegében Soros Györgyöt is támadó javaslatot nyújtott be szerda délután a parlamentben Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője. Szabó azt javasolja, hogy ne lehessen miniszterelnök az, aki Soros-ösztöndíjban részesült valaha. A módosítás, amely most került fel a parlament honlapjára, így hangzana: (Miniszterelnöknek javasolható, illetve miniszterelnökké megválasztható minden büntetlen előéletű, az országgyűlési képviselők választásán választható személy), kivéve aki Soros György által alapított szervezet ösztöndíjában részesült. A javasolt összeférhetetlenségi szabály természetesen elsősorban Orbán Viktor ellen irányul, és arra kívánja ráirányítani a figyelmet, hogy a Soros ellen kampányt folytató miniszter évtizedekkel ezelőtt maga is Soros-ösztöndíjas volt. A módosítást nyilván nem fogja elfogadni...

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Igen érdekes a tolvaj banda hozzáállása. Stop Soros törvényt akarnak elfogadni, korábban Szél Bernadett ellen nyüszítettek, mert valamikor Soros-alapítványi csoportnak dolgozott. Akkor most hogy is van?
Madácsi Pali
Ha már ennyire veszélyes Soros, hogy törvényt kel ellene hozni, akkor az minimum, hogy volt Soros ösztöndíjas nem lehet magyar kormánytag!
Madácsi Pali
Sőt vonják meg országgyűlési mandátumukat, hisz a torvényeket Soros befolyás alatt hozzák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.