Fenekestül felforgathatja a gazdaságát azzal a vasárnapi népszavazással, ami az állami pénzrendszer bevezetéséről szól. A támogatók a bankok nyerészkedésének végét, az ellenzők totális pénzügyi káoszt várnak a bevezetéstől.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Kíváncsi leszek erre a szavazás erdményére.
karma1
Mar reges-regen meg kellett volna ezt lepni, es akkor nem ment volna tonkre tobb szazezer magyar csalad elete. nem Soros Gyorgy a spekulans - ha ennek a pejorative jelenteset nezzuk -, hanem a svajci bankok, akik tulajdonkeppen az egesz banktitok rendszert azert fejlesztettek ki, mert rengeteg ketes penz gazdagitotta oket, jo adag kerult oda a II VH utan a zsidok vagyonabol is. Konnyu volt nekik felepiteni egy ilyen rendszert, minden adott volt hozza, de ennek talan mar regen lejart az ideje...
Nosza, rajta, tegyek vegre balhementesse, panik nelkulive a vilagot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.