Valaki nem mond igazat Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes elhíresült svédországi vadászatának ügyében - derült ki a 24.hu birtokába került dokumentumból. Egy biztos: a politikusnak mindenképpen fizetnie kellett volna.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És akkor miből volt a pénz! Mert azért évi 5 milliós barátság már gyanús. Ha egyik évben én, a másikban a másik. Még elmegy. Barátságból. De így az OLAF-nak egy újabb esete lehet.
Commenter
@advocat: ha jól emlékszem, egy vadászat ára napi 4,5 millió ennyit tapsol(t) el a nemzet fővadásza.
Eladott Ország
A kormány szinte kéz a kézben jár az ellenzékkel, a valódi ellenzéknek még csak a látszatát is elhessegetve maga körül. Noha vannak ellenzéki politikusok – nem sokan ugyan, de vannak – ellenzéki párt szinte nem is létezik idehaza. Pedig lenne honnan példát venni, olyan példát, mely képes lehet a fiatalok millióit megszólítani. Azokat is, akik egy jobb élet reményében elhagyták az országot. Azokat, akiknek nem húz a szívük egyik párt felé sem, mert számukra nem kínál az égvilágon semmit. Ameddig azonban a hazai politika nem képes megújulni, addig nem fog változás sem bekövetkezni. Olyan fiatalokra van szükség, akik tudják milyen az élet az országhatáron kívül. Olyanokra, akik nem csak a korábbi kormányok pocskondiázásából akarnak politikai pályafutást kreálni maguknak – amivel éppen csak bejutnak a parlamentbe, hogy felvehessék képviselői fizetésüket –, hanem olyanokra, akik valós lehetőségeket kínálnak. Olyanokra, akik a jövőben gondolkodnak, nem pedig a korábban is sikertelen politikai ígéreteket helyezik másfajta köntösbe. Tökösség és új ötletek kellenek, akkor talán lesz arra is reális esély, hogy ezt a rablóbandát egyszer tényleg elzavarjuk innen, Európa közepéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.