A 38 éves férfi a vád szerint több tízezer gyermekpornográf fényképet és videofelvételt szerzett meg 18. év alatti kiskorúakról, de jellemzően kisgyermekekről. Érdemes lenne utánajárni, hogy mi késztetheti a fiatalokat arra, hogy ilyen tartalmakat megosszanak magukról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ezzel ismét arra szintre jutottak sőt még alább mint a zaklatési műsorperekkel.
...szerintem aki a netről letölti egy kiskorú meztelen fényképét ott először a kiskorút és szüleit kéne kérdőre vonni és azután a kukkolót.
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Kivételesen egyet értek veled!Én bizony megnézném a kiskorúak szülői hátterét is.mert azok is legalább olyan bűnösek. Egyáltalán hogy készülhettek ilyen képek, ha netán a kiskorúak nem egyeztek bele???Vagy bele egyeztek???
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ...mert felvetődik az a kérdés is, hogy miért csak feltölteni lehet de letölteni nem ???...kinek az érdeke hogy engedi az ilyen tartalmak feltöltését ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.