A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Reagált Péterfi Attila hivatala a Figyelő cikkére, amiben az Orbán Viktor által emlegetett 2000 Soros-zsoldost próbálták összeszedni. A Schmidt Mária által tulajdonolt Figyelő láncos kutyaként igyekszik a gazda parancsait azonnal teljesíteni, sőt, túl is teljesíteni. Április 12-én lehoztak egy cikket, amiben több száz „Soros-zsoldost azonosítottak” és „leleplezték a magyarországi Soros-hálózatot”. Maga a cikk tartalma természetesen a szokásos fideszes uszítás és valóság-torzítás; később kiderült az egészről, hogy nem is úgy értették, hogy 2000 Soros-zsoldos van Magyarországon, hanem az egész világon (Magyarországról 200 természetes és jogi személyt sikerült úgy összekaparniuk, hogy van két halott is a listán). Eredetileg egyébként Orbán Viktor dobta be a jól sikerült szókapcsolatot a kampányban, hogy alátámassza azt a sok sületlenséget, ami aztán a Stop Soros-törvénycsomagban fogadott el a héten a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez még a derék pártkatonának is sok(k) volna?

Igaz nem kievés noszogatás után, de „Reagált Péterfi Attila hivatala a Figyelő cikkére”

Legyünk pontosak! Szó sincs róla, hogy a NAIH és annak vezetője (legfontosabb, hogy az elnök úr címzetes egyetemi tanár) reagált volna a cikkre. Csak és csupán az történt, hogy – igaz úgy 2 hónap múltán – levelet írt a hozzá panaszt benyújtónak arról, hogy van némi ráció abban, amit felvetett. Pontosabban csak annyit, hogy a Figyelő április elejei cikke adatvédelmi szempontból aggályos, sőt némi kolliziót vél felfedezni a személyes adatok védelme és a vélemény-nyilvánítás szabadsága között.
Majd kifejtette azt is, hogy véleményük szerint „A Hatóság nem rendelkezik jogosítványokkal”, azaz ez csupán a „magán-véleményük”! Olyannyira, hogy még egy vacak kis közleményre sem futotta a bátorságukból! =))
Azért két dologra felhívnám a derék közreadók figyelmét:
Egyfelől; ne nagyon lepődjenek meg ha a „Hivatal” egy per esetén sokkal megértőbb lesz Kancsi-mancsiék iránt,
másrészt; megint-egyszer el kell mesélnem, hogy a „láncos kutya” kifejezés az 50-es évekből származik, s a moszkvai irányvonaltól demokratikus, gazdasági és gondolkodási a nyugat irányában eltérő gondolkodású Tito-t bélyegezték meg vele: „a kapitalisták láncos kutyája”-ként! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.