A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. A TV2-nél kitaláltak egy rakat történetet egy ellenzéki politikusról, hogy lejárassák. Felhasználtak hozzá egy "védett tanút". Most pedig előkaparták ismét Zuschlag Jánost, hogy a bíróságon bizonyítsa, hogy mégse egy védett tanú, hanem ő súgott nekik. A tévécsatorna a választások előtt a Fidesz-propagandamédia zászlóshajójaként hozta, amit elvárt tőle Orbán Viktor: ment a migráncsozás ezerrel és persze mentek az ellenzéket lejárató riportok is. Többek között kreáltak egy csomó álhírt Czeglédy Csabáról is, aki a DK-ban és az MSZP-ben is fontos pozíciót töltött be, amíg le nem csukták. Czeglédy nyilván értesült a riportokról és beperelte a tévét. Most a TV2 azzal magyarázkodik, hogy Zuschlag János súgta meg nekik a történeteket. Aztán kiderült, hogy a riportok forgatása alatt Zuschlag is éppen börtönben ült és valakinek „szinkornizálnia” kellett.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az egész tulajdonképp hétköznapi történet

Lényegében a hírek nagy része valahogy így készül, sőt hála a derék MTI-nek mér így születnek

Az index.hu által szemlézett b1.blog írt cikket „A Tv2 gyakorlatilag beismerte a bíróságon, hogy fake news Mr Flynn Rider”, mely arról szól, hogy hogyan is manipulál Vajna TV-je. Nem, nem azt, hogy meghamisítja, hanem hogy milyen gagyi módón teszi.
Ahogy a címben írtam ez hétköznapi történet, hisz hasonlót csak az nem fedez fel, aki nem vizsgál meg, mondjuk egy MTI bejegyzést. Nem is szólnék, ha nem lenne ptt a cikk első mondata: „Orbán Viktornak jobban meg kellene gondolnia, hogy kinek nyilatkozik!”! Miii-csoooo-da??? Miért is? Egyfelől; Őfenesége ezt pontosan tudja, mert ő utasítja és/vagy várja el. Másrészt; ez neki nagyon bejött április 8.-án!
szaboria1
Tudott dolog, hogy a TV2 is Orbánt szolgálja.
lampa laz
Ha normálisan működne ez az ország -minden szinten- akkor ilyen üresfejű bunkó celep qvákat nem neveznének ki egy tv csatornához sem hírigazgatónak. Mivel mindez a fidesz tudtával és elvárásával történik így azt kell mondjam, h egész Európában nincs még egy ilyen ocsmány, mocskos párt aki a bulvár hazugságain keresztül népszerűsíti önmagát. Remélem, h ez a színt előbb, utóbb oda taszítja őket ahova valók, a pöcegödör aljára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.