A miniszterelnök azt mondta a parlamentben, hogy nem veszik el a cafeteriát az emberektől. Az MSZP szerint egy fiatal munkavállaló 50-60 ezer forinttól is eleshet az átalakítás miatt. Tállai András államtitkár szerint nem helyettesítheti utalvány az elvégzett munkáért járó bért.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mit tegyenek, ha nincs ünnep a közelben

Lenyűgöző, de mára mindennapos válaszok ártunk és qurmányunk tarsolyából

Kétségtelen tény, hogy Őfenesége igencsak nagy sikert aratott hívei körében, mikor egy feltett kérdésre azt tudta válaszolni, hogy kellemes ünnepeket. Mostanság nem lévén ünnep – most tekintsünk el a László naptól (amit egyesek előrehoztak) és a Péter-Pál-tól (amik megférnek a naptárban) - így mást kell elővezetni.
Egyfelől:
„Index: Jó napot!
Orbán Viktor: Jó napot!
Index: Megenged egy kérdést?
OV: Már válaszoltam.
Index: A CEU-val kapcsolatban...
OV: Már válaszoltam.
Index: ...lesz megállapodás?
OV: Mindent elmondtam, amit akartam.
Index: Nem is tettem még fel a kérdést.
OV: Én válaszoltam ennek ellenére. Most hadd dolgozzunk

Másrészt:
Korózs Lajos, az MSZP képviselője a parlamentben bírálta, hogy „megszűnik a kedvezményes adózása az étkezési utalványnak, a helyi bérletnek, az iskolakezdési támogatásnak, az egészségbiztosítási és nyugdíjbiztosítási pénztáraknak, valamint a 100 ezer forintos készpénzben adható támogatásnak, a lakhatási támogatásnak és a diákhitel-visszafizetésnek!”
Amire Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára azt válaszolta, hogy „a szocialista kormányok egyhavi fizetést vettek el a közszférában dolgozóktól, egyhavi nyugdíjat az idősektől, valamint emelték az áram és a gáz árát, viszont ellenzékben nem szavazták meg a Fidesz-kormány adócsökkentési és béremelési intézkedéseit.”! =))
1magyar
Tállainak van igaza, a fizetést emeljék meg annyival (nettóban) amennyit az utalványban kapnak a dolgozók. Miért irányítják a fizetés elkölthetőségét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.