Hódmezővásárhely legutóbbi közgyűlésén Lázár János és Márki-Zay Péter vitájából az körvonalazódik, hogy békejobb nyújtása helyett a csatabárdokat ássa elő a volt polgármester, jelenleg képviselő Lázár János. 7 év alatt 2,5 Milliárd forintot sikerült összeszedni a TAO rendszereben. Ebből helyi vállalkozóktól évente 70-150 millió forintot érkezett be. Az országos vállalkozásokat pedig kapcsolatok útján sikerült meggyőzni, hogy támogassák a hódmezővásárhelyi sportot. - mondta Lázár János. "Ha igaza van a polgármester úrnak - amit én nem tudok, de tételezzük fel hogy igaza van - hogy a városnak vannak anyagi nehézségei akkor nem kellett volna megsérteni azokat a vállalkozókat és nem kellett volna korrupcióval vádolni azokat akik összedobtak Hódmezővásárhelyen 2,5 milliárd forintot. Mert ha üres a kassza polgármester úr ezeket a vállalkozókat meg kellett volna óvni. Én biztos vagyok benne, hogy nincs olyan vállalkozó Magyarországon, aki az után, hogy ebben a teremben a város...

Forrás: youtu.be
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
folytatva ...
Lázár: "Én biztos vagyok benne, hogy nincs olyan vállalkozó Magyarországon, aki az után, hogy ebben a teremben a város polgármestere a TAO rendszert korrupcióval vádolta egyetlen egy fillért is adna ennek a városnak. Ez a város ezektől a vállalkozóktól nem fog mégegyszer 2 milliárd forintot kapni. Nyilvánvalóan viselnie kell a felelősségét annak aki ilyen helyzetbe hozta őket. Majd jövő szeptemberben eltetszenek számolni polgármester úr, hogy menyi pénzt sikerült összeszedni a TAO rendszerben. "

Márki-Zay Péter válasza: "Ha a képviselő úr valóban a város érdekében szeretne tevékenykedni, akkor itt az alkalom arra, hogy megmutassa mennyi pénzt tud hozni a városnak akár TAO pénzeken keresztül. Ennek érdekében én nagyon szívesen hozzáteszem a saját magam részét. "
"A város érdekében rendkívül kisstílű dolog lenne, hogy a TAO forrásoktól eltiltsanak bármilyen vállalkozót is hiszen ez a kijelentés azt feltételezi, hogy képviselő úr, aki biztos abban, hogy senki nem fog pénzt adni nem bízza ezt a kérdést a véletlenre. Én azt gondolom, hogy ez sem a városhoz sem a képviselő úrhoz nem méltó kijelentés volt és a város polgárai pontosan tudni fogják, hogyha ide nem jön TAO pénz, akkor kit keressenek e mögött."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.