Megalapozott a 2019-es központi költségvetési törvényről szóló javaslat, támogatja a költségvetés stabilitását, hozzájárul a gazdaság fenntartható növekedéséhez és kifehérítéséhez – közölte kedden az Állami Számvevőszék (ÁSZ).

A hivatal honlapján olvasható vélemény szerint a törvényjavaslat elkészítésekor a tervezést végző szervezetek a jogszabályi és egyéb belső előírások szerint jártak el. A költségvetési törvényről szóló javaslat szerkezete és tartalma összhangban van a jogszabályi előírásokkal, a felelős költségvetési gazdálkodás követelménye teljesül – tették hozzá.

Az ÁSZ szerint a bevételi előirányzatok teljes körűen megalapozottak.

A kiadási előirányzatok 92,5 százalékát megalapozottnak, 7,49 százalékát részben megalapozottnak, a fennmaradó 0,01 százalékát nem megalapozottnak ítélték. A feltárt kockázatok megfelelő költségvetési intézkedésekkel kezelhetőek, az Országvédelmi Alapban rendelkezésre álló 60 milliárd forint elegendő biztonsági tartalékot jelent a fennmaradó költségvetési kockázatok kivédésére – írták.

A közlemény szerint Domokos László, az ÁSZ elnöke a számvevőszéki véleményt átadta Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Próbálnának mást mondani.
Hiszen azok is félnek a munkanélküliségtől. Ezt a jó fizetést és kapcsolódó pluszokat sehol máshol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: Kronoszt a Tartaroszba zárta Zeusz, a saját fia. Itt én ilyesmit nem tudok elképzelni bár, akárcsak a vezírnek Kronosznak is 5 gyereke volt...itt a "gyerek" csakis a saját rendszere lehet, ami maga alá temeti. Hosszú ideig kell még várni arra a napra...
Commenter
@papa.49: sokszor leírtam már de én is remélem illetve meg kell érjük!!! Legyünk optimisták, ma úgy is rengeteg volt a rossz hír és még nincs vége a napnak. Engem ez vidított fel, be is linkeltem "bencemacskának" is aki operáció elé néz :(

www.thenational.ae/sport/football/nigeria-to-send-messi-and-argentina-home-says-achilles-the-cat-1.744368
A foci nem érdekel, világszinten sem, az Ermitázs cicája viszont világbajnok nálam!
Eddig minden bevált Achilles jóslataiból. Kár hogy a magyar politikai életből nem jósol, a magyar fociról már nem is beszélek...
papa.49
@Commenter: A foci már engem se érdekel régen valahogy miután megnősültem, nem akartam a családi életet azzal háborítani, hogy egy, egy éjszakát a jardon töltök a meccsek után, mert abban az időben még kettős meccsek voltak a stadionban, és utána ,,svédtorna,, a zsernyákokkal a Verseny utcán, esetleg a stadion mögött !!!
Én már csak az autóversenyeket nézem a tv ben !!!
Commenter
@papa.49: Pár éve még én is néztem nemzetközi szinten, de mióta a csuti stadionországot (is) csinált belőlünk és számolatlanul önti a közpénzt a semmire, a foci az a sport ami számomra egyelőre megszűnt létezni.
tudode
Messziről jött ember ALÁRENDELTSÉGBEN azt mond, amit a GAZDI "diktál"!
.
Olyan kevéSS stadion van,hogy KISZAKÍTANAK a nélkülöző gyermekek SZÁJA elől 100 milliárdot!
..
A KÖZELGŐ, v létező VÁLSÁGRÓL nem szól a FÁMA, amit a gazdi már pedzeget!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.