Egy allergiás reakciótól fuldokló nőhöz szállt ki az a mentő, amely nem sokkal utána Szolnokon balesetet szenvedett, amelyben a mentőautó sofőrje és a beteg is elhunyt. Az elhunyt nő családja két éve vesztette el a nő férjét.

Tiszabőre, egy allergiás reakciók miatt fuldokló nőhöz riasztották azt a mentőautót szerdán, mely aznap délután halálos balesetet szenvedett Szolnoknál, mikor egy busznak ütközött. 

Fuldokló beteget szállított a Szolnoknál balesetező mentő

Fotó, címlapi kép: MTI/Mészáros János

A Blikk cikke szerint a vizes aszfalton csúszhatott meg a mentőautó a Debreceni úton, eztán csapódott neki a szemből érkező busznak – a mentőautóban utazók közül ketten, a sofőr és a beteg a helyzínen meghaltak, a mentőorvos és a mentőápoló életveszélyes sérüléseket szenvedett. 

Fuldokló beteget szállított a Szolnoknál balesetező mentő

Fotó: MTI/Mészáros János

A lap úgy tudja, a buszvezető lélekjelenlétén múlt, hogy nem lett több halálos áldozat, de a járművön utazók közül húszan így is megsérültek, ketten súlyosabban, ők töréseket szenvedtek. 

Nemrégiben született meg második gyermeke. A cég egyik legjobb embere. Nagyon megviselték a történtek

- árulta el a buszsofőrről egyik ismerőse.

A beteg nő családja jó pár óráig nem tudta, hogy mi történt édesanyjukkal, a kórházba telefonáltak be, hogy valamit kiderítsenek.

Három óra alatt sem ért volna be vele a mentő? Ezt kérdezgettük egymástól. (...) Ezután telefonáltunk a kórházba. Hangzavart hallottunk a háttérből. Most már tudjuk, hogy a buszon utazókat vizsgálták éppen

- mondta el a Blikknek az áldozat fia.

A férfi végül a rendőröktől tudta meg, hogy mi történt.

Két éve édesapám, most édesanyám hagyott itt minket. Azt mondják, nem szenvedett, szörnyethalt.

A balesetben megsérült mentőtiszt állapota kielégítő, ám az ugyancsak életveszélyes sérüléseket szenvedett mentőápolón csütörtökön több órás műtétet hajtottak végre, mivel koponyasérülése mellett a testén több sebesülése és séürlése is van – árulta el a Blikknek dr. Muzsay Ildikó, a Honvédkórhá orvos igazgatóhelyettese.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.