Ahol Nyerges Zsolt szerepet vállalt, ott szinte mindig felbukkant előbb vagy utóbb Simicska Lajos neve is – a kivétel a sportfinanszírozás. Ki az az ember, akinek Simicska eladta minden üzleti érdekeltségét? A legközelebbi üzlettársának adta el Simicska Lajos minden érdekeltségét: Nyerges Zsolt nevét sokáig szinte le sem lehetett úgy írni, hogy ne tették volna mellé Simicskáét is. Nyerges mostanra a 34. leggazdagabb magyarrá vált a Napi.hu kiadványa szerint, a vagyonát 33,5 milliárd forintra becslik. Nyerges hiába számít Simicska régi üzlettársának, akkor még nem volt a Fidesz közelében sem, amikor Simicska az 1990-es években megszervezte a párt gazdálkodását, és megalapozta saját vagyonosodását is. Meg szokták ugyan említeni, hogy ugyanott érettségizett, mint Orbán Viktor felesége, de mivel öt év telt el a kettő között, szinte biztos, hogy akkor még nem ismerték egymást, ahogy az 1987-1989 között Szolnokon élő Orbánnal sem, hiszen Nyerges épp ekkor Szegeden járt egyetemre...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem tok mindegy ki? Egy nev a sok kozul. Epp olyan mint penztaroslorinc. Mind orban vagyonat kezelik, sajat szavuk nincs es nem is lehet, vagy ugy jarnak mint simicska. Az orban csalad tobb szaz milliard (ha nem ezer) folott diszponal. Rengeteg penzt toltak ki offshorba, amit mar sosem lehet onnan visszaszerezni, megha esetleg megbuknanak, akkor se. Csak az nem latja ezt at, aki nem akarja, vagy teljesen 1 bites hulye.
tudode
Annak tükrében, v mijében, hogy a csuti ALAPTÖRVÉNYÉBŐL "is" csúfot űznek EZEK:
.
"""""Valljuk, hogy népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi."""
.
Ez is meghatározás is BIZONYÍTJA, hogy EGYSZER ez, MÁSSZOR az TARTJA el, majd ÚJ HÚS "is" a KÓDIS szegény nagy étvágyú MINDENHATÓT, mosva a pacekjait!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.