Hogy még nagyobb legyen a káosz: ennek ellenére elnök maradhat. Szél Bernadettet három évre minden párttisztségtől eltiltotta az LMP etikai bizottsága, amely azzal tette teljesen érthetetlenné döntését, hogy a társelnöknek ennek ellenére nem kell lemondania posztjáról. A 24.hu úgy tudja, nem csak Szélt ítélték el, így járt Schmuck Erzsébet és Ungár Péter országgyűlési képviselő is. HIRDETÉS

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez azert nem semmi,... Hat nem sajnalom szelike kiralykisasszonyt, de azert egy elegge "occso" lezamolas vele orban reszerol...
orban mar semmit sem tud a helyen kezelni - ezt sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ez azert nem semmi,... Hat nem sajnalom szelike kiralykisasszonyt, de azert egy elegge "occso" lezamolas vele orban reszerol...
orban mar semmit sem tud a helyen kezelni - ezt sem.
RonaGyuri
@karma1: gondoltad volna, hogy hiányozni fog a Béluska??? =))
karma1
@RonaGyuri: Haaaat, bar a velemenyere kivancsi lennek, de arra nem, amikor szelike kiralykisasszony miatt elkuldott a k..va anyamba,... Hat az nem hianyzik. De sejtem, hogy - kovetkezetes ember leven -, betartotta a szavat es valahol Nyugaton egy hamburgerezoben mosogat. Mert azt mondta, hogyha nem nyer az lmp - az meg sem fordult a fejeben, hogy NEM nyernek majd! -, akkor o levonja a konzekvenciat, es eltunik a propirol es beteljesiti az egyik almat, vagyis elmegy kulfoldre dolgozni. Nincs kizarva, hogy olvassa a bejegyzeseinket - nem kotelezo hozzaszolni! -, csak szegyelli magat amiatt, hogy elegge vilagosan megbelyegeztek melyen imadott partjat, az arulo lmp-t.
Eriksson
@karma1: Köszi, hogy betetted ezt a cikket, éppen erre készültem én is.
Nagyon jó és tanulságos. A többi pártnál is körül kellene nézni, milyen mutyik voltak a visszaléptetések mögött. Hány és hány százmillió cserélt gazdát az ügyletből kifolyólag.
karma1
@Eriksson: Orulok, ha segithettem,...:o)
Eriksson
@karma1: Ugye itt mindenki azt mondja, hogy az LMP a Fidesz szekerét toló párt. De akkor miért akarna Orbán leszámolni velük? Logikai bukfenc.
Ha jól emlékszem Gyurcsány indította el ezt a "lemondás másokért" kampányt, nem Szélék. Sőt, ha jól emlékszem még meg ócsárolták is őket balról, hogy nem akarnak egyezkedni.
karma1
@Eriksson: Nem irja senki sem, hogy orban le akarna veluk szamolni: csak kavarja a lecsot, es orul annak, hogy az altala (orban altal) eletben tartott kis szatellit part milyen jol teljesit. Elvegre orban nekik koszonheti a 2/3-ot.
szel meg csak azt tette, amit elvart toluk orban: NEM osszefogni senkivel, NEM visszalepni senki javara sem - 2 hettel a valasztasok elott a latvanyos DK-s es Vona talalkozo csak porhintes volt, semmi egyeb - es persze oriasi hazugsag a sajat vaolasztoik fele...
Eriksson
@karma1: Nem értek a nagypolitikához, csak az én fejemben úgy jelent meg a szitu, ahogy leírtam.
" az altala (orban altal) eletben tartott kis szatellit part milyen jol teljesit."
Jól??? Mindent elkövetnek maguk ellen, hogy megszűnjenek. Mi van ezen örömködni való?
Nessy
Azért most magyarázza meg valaki, hogy a "társelnökség" nem párttisztség?? Most akkor el van tiltva, vagy csak a kóbor apácák megtévesztése ez az egész vihar a biliben?
kereső
@Nessy: de párttisztség,amit megtarthat, de ha arra kerülne a sor-ismét nem indulhatna két éven belül,ami be is fog következni- sallai földesúr majd kiharcolja.
karma1
@kereső: @Nessy: Akarmilyen iranybol nezzuk, ez egy skizofren dontes, ahol meg egy kulon kitetelben sem jegyzik meg, hogy szel kisasszony megtarthatja-e a jelenlegi allasat, avagy tan sem...
Ezert is vonul vissza, mert szerintem jogasz letere keptelen megemeszteni ezt a faramuci dontest.
verőce21
Azért szeretünk ám Berni! Ballipsi szavazók legnagyobb hülyítőjét. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.