A volt fideszes polgármester óriási káoszt hagyott maga után. Egy anya mind a négy gyerekét elvitte a Dózsa György úti iskolából, mivel szinte az összes tanáruk felmondott.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tipikus flegma fideszes viselkedes: nem valaszolni a kerdesekre, vagy ha megis muszaj nekik valamit bofogni, akkor abban sincs koszonet, mert csak hazugsagot es partlo'zungot mondanak az erdeklodoknek.
Most jelentkeznek az elso konkret jelei a klikk 56 kisebb egysegre torteno felrobbantasa, es annak a megmutatkozasa, hogy amikor az iskolak ellatasarol vagy dzakmai kerdesekrol van szo, akkor nincs megoldas, nincs kreta, nincs szakember, de a hu'gyagyu valaszok adasara azert neha meg van kedvuk...
Most mutatkozik meg igazan, hogy mekkora hiba volt szo nelkul hagyni az onkormanyzatok jogait es kotelessegeit az iskolakkal kapcsolatban, hogy akkor kellett volna kezzel-labbal tiltakozni, amikor hoffmanrozsa meg palkovics, czunyine meg a balog, harrach atnyomta a pa'rte'rdekeken alapulo torvenyeiket az onkormanyzati jogok megnyirbalasara...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.