Megszerezték a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak névsorát. A listán ott van Orbán Viktor volt szövegírója, egy korrupciós ügybe keveredett volt fideszes polgármester és a Pancho Aréna tájépítésze is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: ...és ezt el is hiszi minden elmebeteg! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
: ShikariTudod Te, bűzlő, vándorcigány bérenc, miveL AZ ILYEN szaros pofájúak,AKIKKEL SOSEM LEHETNE megmaradni egy szobában, WGYÁLTALÁN NEM pazarolták az idejüket olyan hiábavalóságokra, mint ÉRVEK, eszük MEG hozzá, AMÚGY sosem volt! Ezért maradnak nekik szokákos narancsos HAZUG vinnyogások!
tulipan
@Shikari: Mellesleg, a hozzád hasonló, narancsos seggynyaló, bűzös görányeket nagyon nem is szeretném, magam mellett "tudni"!! :)
tulipan
@Shikari: Mellesleg, a hozzád hasonló, narancsos seggynyaló, bűzös görányeket nagyon nem is szeretném, magam mellett "tudni"!! :)
HÜLYÍEGYEREK!
tulipan
Shikari: Tudod Te, bűzlő, vándorcigány bérenc, miveL AZ ILYEN szaros pofájúak,AKIKKEL SOSEM LEHETNE megmaradni egy szobában, WGYÁLTALÁN NEM pazarolták az idejüket olyan hiábavalóságokra, mint ÉRVEK, eszük MEG hozzá, AMÚGY sosem volt! Ezért maradnak nekik szokákos narancsos HAZUG vinnyogások!
tulipan
@Shikari: Te takony, seggnyaló vándorcigány, vajon mikor tanulsz meg GONDOLKODNI??? Bár lehet nincs mivel!
Bocs, rosszil írtam,de most jó lesz!
TE, BÜDÖS, NARANCSOS BÉRENC, HÜLYEGYEREK!!!
tulipan
@Shikari: Én nem mondom, hogy sajnos, de a hozád hssonlók tök vitaképtelen tökfejek! Nincs miről vitázni velük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.