Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben keddre virradóra a nemzetközi devizapiacon.

Az eurót reggel nyolc óra előtt 326,57 forinton jegyezték, kissé magasabban a hétfő esti 326,00 forintnál.

Ismét gyengült a forint

A dollár jegyzése 278,82 forintról 279,52-re, a svájci franké pedig 280,60 forintról 281,34-re emelkedett.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Matolcsy, Kósa, Mészáros Lölö...ki ne hagyjam a főfőnököt...ezek kártékonyabbak, mint a csótány, a patkány együttvéve. Ja, és most mi lesz a devizahitelesekkel? Kellenek a lakások is?
csipetke
Meg kell érte veregetni Matolcsi vállát.Nem értem,miért tartják még mindig azt az embert hivatalban.Sokat tud,vagy mi?
Eladott Ország
Matolcsy, Kósa, Mészáros Lölö...ki ne hagyjam a főfőnököt...ezek kártékonyabbak, mint a csótány, a patkány együttvéve. Ja, és most mi lesz a devizahitelesekkel? Kellenek a lakások is?
Gauntlet
"... először Nyíregyházára vitték, majd Szegedre. Szolnokon volt EKG de nem volt bandage. Végül irány Sopron, éjjel kettőkor. Szentgotthárd várta őket, de a takarítónő lekapcsolta villanyt és elcsoszogott. De közölte hogy másnap az orvos is Ő lenne, az a műszak jön"
tulipan
NEM, EZ A CÉL letarolni az országot, mad szinte fillérekért szebre vágni!!
papa.49
Meddig dúljátok még az országot tetvesek???
Eladott Ország
nyultam.com/wp-content/uploads/2014/03/gyengulo-forint.jpg
Aki Magyarországon euróban kapja a fizetését, most nyilván tapsikolhat, de tekintve, hogy nem ez a jellemző, a többség szívni fog. Drága külföldi utazások, dráguló import, növekvő infláció, lemorzsolódó béremelkedés, a külföldi devizákban jegyzett adósságok értékének emelkedése, és természetesen a 311 forintos euróárfolyamon tervezett költségvetés fejreállása. Tudom, a Kovács Zoltán és Matolcsy közötti üzengetés, no meg a propaganda által hirdetett példátlan magyar gazdasági sikerek kontextusában ez nem téma (azért várjuk meg Kósa Lajos eligazítását). A forint zuhan, Matolcsy jegybanki magánalapítványai virágoznak. Ha ez volt a cél, tökéletesen sikerült végrehajtani, a lényeg, hogy ide ne jöjjön egy migráns se (ha beengedtük volna őket már 450 forinton hasítana az euró), a magyar ember pedig újra felfedezi, hogy neki valójában mindig is a Balaton volt a Riviéra. Ahol lassan minden Mészáros Lölö kezén van. Nincs itt semmi probléma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.