A politológus szerint a mostani választás után is működik a győzteshez húzás elve, azért mutatnak a közvélemény-kutatások erősödő Fideszt és gyengülő ellenzéket Megtanulhattuk már korábban, most is a győzteshez húzás elve érvényesül - mondta a friss közvélemény-kutatási adatokkal kapcsolatban az ATV Egyenes beszédben Kéri László. A politológus szerint azért erősödik a mérések szerint a Fidesz, mert ilyenkor sokan azok közül is úgy emlékeznek, hogy a kormánypártokra szavaztak, akik valójában nem így tettek. Másrészt Kéri László szerint az a „szégyenteljes ellenzéki teljesítmény” is közrejátszik az eredményekben, amit a pártok produkáltak az elmúlt 105 napban. Szerinte a választás óta az ellenzéki pártok csak két dologgal vannak elfoglalva: egyrészt egymást hibáztatták a vereség miatt, másrészt egyből rákaptak a párton belüli küzdelmekre. A szakember szerint teljesen érdektelen az emberek számára az ellenzék teljesítménye. Úgy gondolja, a közvélemény nagy része már megtanulta, hogy...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Csak a rombolás. 8 éve immár, önkormányzatokban 12 ! :(
simmering73
Bartus nem egy Nostradamus, de már nyolc éve megmondta, hogy a fidesz célja az ellenzék teljes ellehetetlenítése és rábírni őket a kollaborálásra. 2018-ra sikerült.
advocat
Ez van. Elérték. At agymosottak meg rájuk szavaznak. Hogy ugrik a cafetéria? Kit érdekel. És szó ne essék a további disznóságokról. Most. Lenne az néhány oldal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.