Az évtized vitája zajlott Tusványoson a kultúrkampfról a fideszes politikus és a Magyar Idők költő-rovatvezetője, Orbán János Dénes között. L. Simon szerint nem érdemes abba az irányba menni, amibe a baloldal is belebukott: saját értelmisége szalámizta fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mert azok a ""választók"", akik benneteket választottak, azok (szimpla ""egyszerűségük és műveletlenségük"" okán) olyanokat, akiket íróknak lehet nevezni, nem is ismernek. Marad nekik a Wassalbi és hasonlók.
Eklatáns példa erre pl. az az államtitkárotok, akinek egy Eszterházy már nem felel meg az irodalmi mércével mérve. Mit tehetne szegény Eszterházy (és társai), kénytelen beérni a világ irodalmi életével. Mit és egyáltalán, kell ehhez bármit is hozzátenni? Ennyit erről...
CsipkeRózsa
De nem is a tolvajokat akarta, mégis ők győztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.