Fontosabb a nemzethez tartozás megélése, mint az elmúlt évtizedekben bármikor – mondta a kormányszóvivő, majd bejelentett egy Tankcsapda-koncertet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Újabb narancsossá vált rock zenekar. Nem jó már az Edda meg a Bebe féle zenekar?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: az hogy tankcsapda zenéje nem jön be, nem jelenti azt hogy őskövület vagy, ismerek nagyon különböző korú embereket, idősebbet is, fiatalt is, akik pont a tankcsapdát nem kedvelik. Túl voltak mindig is hájpolva és van 1-2 agyonjátszott számuk.
papa.49
@Commenter: Nekem csak azok a számok, az igazi ,,örökzöldek,, jönnek be a magyar zenekarok közül az Omega, az Illés, a Metró, a Bikini, a Hungária,meg még a Koráll, de mindegyiknek van olyan száma amit NEM SZERETEK ..
Commenter
@papa.49: a Hungáriát nem szeretem, az Omega hááát...a Pancser Arénabeli fellépésükkel eléggé devalválódtak a szememben. Igen szinte mindegyiknek van olyan száma amit nem igazán szeret az ember, de néha pont azért utál meg egy korábban szeretett számot mert agyonjátsszák. Ma már nem annyira hallgatok rádiót, de ha igen van olyan előadó és szám aminek a hallatán azonnal elkapcsolok.
papa.49
@Commenter: Én szerintem pont a Fenyő írt egy igazán jó számot a ,,Made in Hungária,, abban benne van minden fontos, amit az ember a hazájáról gondol, persze a többi számuk se piskóta !!!
Omega a régi nagy csapat számai az igaziak a Presszer, Adamis szerzemények, a később írt számaik is jók amit aztán a Kóborék műveltek a pancsolóarénás kitérőjükkel meg a Mihállyal mert az nem akart beállni a nyalikzók közzé.
Vagy például a Koráll nagyon szeretem egy, két számát de nem igazán hatott rám jól hogy ő is beállt biodíszletnek.
Illés az egyik nagy kedvenc és megmondom azt is hogy a Bródy szövegei végett, annak a palinak VAN MONDANIVALÓJA, és egyszer nem régen azt a nyalizógép Ákost akarták hozzá hasonlítani, mikor írt az olyan szöveget mint az ,,István a király,, szövege, SOHA
Bojtorján nekik is vannak jó számaik amiket szeretek.
M7 a Kiss Andriséknak van néhány olyan száma ami biztos felér ebbe a magasságba., Pl
,,Ha pénzed akármit megvehetsz,,...
Commenter
@papa.49: Nekem valahogy nem jött be az az amcsi zenei stílus és életérzés amit Fenyő magyarított, ettől függetlenül elismerem hogy a magyar popzenében megkerülhetetlen figura. Az LGT a mai napig szeretem, az ős Neoton és modern Neoton több számát is, Zoránt, Koncz Zsuzsát, Cserháti Zsuzsát, és hát Bródy számomra A szövegíró. Az István a király nagy kedvenc, most az Operett szh újítja fel, kiváncsi vagyok hogy sikerül, mert az ősbemutató szereposztásánál jobb még nem volt...
papa.49
@Commenter: Azt láttam én is így van jobb eddig nem volt mint az !!!Az előbb még kimaradt a Color együttes én imádom a ,,Féltelek,, című számukat, az volt talán a legjobb nótájuk. AZ énekesek közül is nehéz választani rengeteg sok jó énekesnő, énekes, volt a pop őskorában, persze ez szubjektív, nekem az örök kedvenc a Zsuzsa, volt, és marad is persze a többiek is nagyszerűek voltak. Ha azt mondom kb. 15 ezer órányi zene van a birtokomban nem járok messze az igazságtól, a szalagos magnóra van vagy 20 540 méteres tekercs, kazetta vagy 500 db. hanglemez, nagylemez vagy 100, kislemez is kb annyi, cd. a fene se tudja mennyi, és mivel tömörítve van felvéve a legtöbb több órás, és hát a külső tár, lassan tele lesz a 1.5 terrás tár, nálam éjjel, nappal szól a zene, az ágyam mellett a fejemnél, az autóban pendrájról,
vagy cd. ről, ha otthon dolgozom akkor is mindig szól a zene. Én zenebolond faszi vagyok, igaz már nem bömböltetem az erősítőt ( 2X200 W) csak módjával, szoktam hallgatni. De azt el kell mondani a repertoár a ' 90 éveknél befejeződik, utálom mikor csak ezt hallom buh, buh, ez már nekem nem jön be ...
Elnézést hogy csak most válaszoltam de el kellett szaladnom javítani Szegedre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.