Nem lesz olcsóbb a 2rule a multicégeknél, árulta el a cég ügyvezetője egy futballbloggernek. A Nemzeti Sport márkát védő cikke viszont ennek ellenkezőjét állítja. A 2rule-t védő cikket Kele János szed ízekre a Facebookon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ha egy márka pl. 30 év után képes jó minőségü sport ruházatot előállitani, akkor nem igazán "kisérleteznék" a magyar -- most piacra került -- márkával! Egyrészt u.annyiba kerül, de a minőségét nem tudom, tehát nem kockáztatom a pénzt. De, ha igaz, hogy csak 2 mérkőzést birt ki valamelyik focistának a meze, az nem igazán "jó bizonyitvány". Ugy általában pedig nem jó taktika, ha ugy akarnak betörni egy piacra, hogy u.annyiért adják, mindenképpen először olcsóbba kellene adni, aztán ha "bizonyitott", akkor kellene emelni az árán.
Pálinkás Pál
Normális ember elvből nem vesz mészárol lölö féle szart!!!
lusta
Minden nemzethy termék az egybites 300 forintos budiforradalmároknak szól. Amennyiben jó, akkor a nemzetközi versenyhelyzetben a világpiacon kiválóan eladható, Amennyiben gagyi, akkor csak is politikai kényszerrel lehet rásózni a vevőkre, elleneben a tulajdonosok és a hozzájuk kapcsolódó Szőllősi félék mérhetetlenül meggazdagodnak.
Rockxy
Nem ismerem ezt a 2rule-t.
De az 1et sem. :)
Tőlem be is tilthatják. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.