A Momentum tüntetésén használhatatlan tévékre fújtak különböző feliratokat, amelyeket aztán elvittek a HírTV székházához. IGAZÁBÓL A CIKKNÉL IZGIBBEK A HOZZÁSZÓLÁSOK! A HírTV totális átalakítása ellen tüntetett a Szabadság téren a Momentum ifjúsági szervezete, azt mondják, ez egy újabb fekete nap a rendszerváltás utáni magyar sajtószabadság történetében.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tipikus mesélje maga is

avagy mikor Kancsi-mancsi arról mesél, hogy a derék Dózsa mester szemét lődözik – tegyük hozzá sikertelenül – békás Deák-téri sétája közben

Mint ismert a derék új vezetés azzal indított, hogy kiszórta a munkatársak egy részét a HírTV-ben. Ez egy dolog, s ennek kapcsán pro és contra sok mindent lehet megjegyezni, s sokan meg is tették. Én magam csak annyit tettem hozzá, hogy: hát a Csintalant képtelen vagyok sajnálni! =))
A derék Momentumos fiuk (és leányok) egy performans -t szerveztek. A beszámolók egyikéhez igencsak érdekes hozzászólások születtek. Pontosabban csak elsőre annak látszó, de valójában csak a Zsóti és barátai magasröptű gondolatait köhögik vissza.
Igen azt mantrázzák, hogy: „Érdekes, hol voltak ezek a sejthalmazok akkor amikor a jobboldali Hir Tv alapítóit kirugdostak a Hir Tv-ből és megtörtént a balra át???”!
Hic & nunc nem értekezem – pedig bőven lenne mit – arról, hogy a G-nap és következményeinek mi köze is lett volna a balhoz, azonban egy dolgot nem árt leszögezni, hogy az a kirugdosás valahogy nem stimmel. Bár mint tudjuk Kancsi-mancsi féle irányított emlékezet már erre is másképp akar emlékezni, de bizony sem a HírTV-től sem a Magyar Nemzettől nem rugdosták ki a munkatársakat, hanem azok léptek ki nagy büszkén és nagy hangon hűségesküt téve: nem dolgozunk Őfeneségével tiszteletlen árulóknak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.