Mint azt korábban megírtuk, közúti közlekedési baleset történt pénteken 11 óra 25 perc körül Szolnok külterületén, a 4-es számú főút 95. kilométerszelvényében. Két személygépkocsi frontálisan ütközött.

Egy ember meghalt, öten súlyosan, illetve életveszélyesen megsérültek péntek délelőtt Szolnoknál, a 4-es főút 95-ös kilométerénél, ahol két autó ütközött frontálisan

- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szabó Zita tájékoztatása szerint

a sérülteket mentőautó és két mentőhelikopter szállította kórházba.

Megrázó fotók a Szolnoknál történt halálos karambolról – egy ember meghalt, öten súlyosan megsérültek

Rendőrök helyszínelnek egy összetört személygépkocsinál a 4-es főút 95-ös kilométerénél, Szolnoknál, ahol két autó frontálisan összeütközött 2018. augusztus 3-án. A balesetben egy ember meghalt, öten súlyosan, illetve életveszélyesen megsérültek. MTI Fotó: Mészáros János

Az elsődleges információk szerint

egy személygépkocsi több gépjármű előzésébe kezdett, de az előzést nem tudta időben befejezni és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsival.

A szabályosan haladó, külföldi rendszámú autóban egy öttagú család utazott.

A sofőr a helyszínen meghalt, a család többi tagja – köztük három gyermek – súlyos, illetve életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Hozzátette, az előzést befejezni nem tudó, a járműben egyedül utazó sofőr súlyos sérülést szenvedett.

Megrázó fotók a Szolnoknál történt halálos karambolról – egy ember meghalt, öten súlyosan megsérültek

Fotó: MTI/Mészáros János

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főutat, mindkét irányból Tószeg irányába terelték el a járműveket – közölte a sajtószóvivő.

Forrás: MTI

Fotók: MTI/Mészáros János

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A másik cikknél leírtam mit gondolok, nem a balesetről hanem a közlekedési lehetőségekről Szolnok környékén SOHA ENNYIRE BALFASZ MÓDON NEM VOLT SZERVEZVE A VÁROS KÖZLEKEDÉSE !!!
Részvétem az elhunyt családjának...
Megint a geci úszta meg !!!
division
Én is majdnem így jártam pár napja, egy fiatal barom bekezdett előzni egy traktort, láttam hogy hiába fékezek nem tudok megállni, a szerencsém az volt hogy volt annyi esze hogy balra lehúzódott az útról, nem voltak fák csak a füves terület, így elmaradt a nagy bumm. Sok embertől elvenném a jogsit az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.