A cafetéria átalakítása nagyon fájhat az új atomerőmű dolgozóinak. Messze az országos átlag felett keresnek az új paksi atomerőművi blokkok üzemeltetésére létrehozott vállalat vezető dolgozói - derül ki a cég július elején nyilvánosságra hozott tájékoztatójából. A csúcsgázsi 4 millió forint, de az osztályvezetők is 2,2 milliót kapnak havonta. Az egyéb juttatások is igen bőkezűek. A Paks II. Zrt.-nél 352 alkalmazott volt július 2. állapot szerint. A dolozók 93 százalékának főiskolai-egyetemi végzettsége van. A munkavállalók túlnyomó többségének határozatlan időre szól a munkaszerződése, 10 fő esetében viszont határozott időre szól a megállapodás. A menedzsment élén álló vezérigazgató, Lenkei István személyi alapbére havi 4 millió forint. A szakembert ezen felül prémium is megilleti, melynek mértéke az alapbér 10 százaléka. Egyéb juttatásokra is jogosult. A második-harmadik vonalban dolgozók is milliós fizetéseket kapnak Pakson.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A tudást meg kell FIZETNI. Egy rossz DÖNTÉS, és elszáll mindenki a atomfelhőben, amely olyan veszélyeket rejt magában, hogy pl. CSERNOBIL még mindig szedi az áldozatait a földben hasadó ATOMRÉSZECSKÉK következtében ki tudja hány száz évig!
.
De vannak ki tudja HÁNYAN, akik nyalakodás ellenében VESZNEK, csipnek ki az államkasszából nem milliókat, milliárdokat POFAKARATE árán!!!,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.