A Kisvárdai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást T. Balázs 29 éves nyírkarászi lakos ellen.

Hullarészegen bicskázott a presszó udvarán

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. március 31-én 22 óra körül egy nyírkarászi presszó udvarán ittas állapotban szóváltásba keveredett egy 42 éves és egy 33 éves helyi férfival. A vita hevében a gyanúsított egy nála lévő 3 cm pengehosszúságú késsel a 42 éves férfi bal karját és a hasának bal alsó részét megszúrta, majd a másik férfinak megvágta az állát. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit egy órán belül otthonában elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. A támadáshoz használt kést a presszóval szemközti családi ház udvarán a rendőrök megtalálták és lefoglalták. A nyomozás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemény szerint a sértettek a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedtek, azonban az elkövetés eszköze és a módja alkalmas lehetett volna súlyosabb sérülés okozására is. A rendőrök T. Balázst 2018. június 15-én garázdaság és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanújával gyanúsítottként kihallgatták. A férfi vallomásában azt nyilatkozta, hogy a történtekre egyáltalán nem emlékszik, mivel aznap este annyira ittas állapotban volt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kisvárdai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Migráns??? Nem!!! Migráns ellenes fidesznyikek lehet virnyákolni!!! Meg pintérnek is, aki biztonságod Magyarországot ígért. Mellesleg egy tetű nevét miét nem lehet teljesen kiírni?? Mi az, hogy T. Balázs???
vladimir putin
@Shikari: végülis az Orbán Viktor is csak egy ómigráns, de mégis kinyalod a valagát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.