Sallai Róbert Benedek, a párt országos elnökségének korábbi titkára keményen reagált egy zárt csoportban Szél Bernadett lemondására.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Oszlóba ment a lömöpö!!!Bejlám!!! hol vagyol???Halódik a bercikéd!!!
dr. prédikátor
Oszlóba ment a lömöpö!!!Bejlám!!! hol vagyol???Halódik a bercikéd!!!
Gauntlet
Menjen utána a teljes kollaboráns ellenzék meg a Fidezs is !
Eladott Ország
Széllel Bélelt Bernadett meg az Ungár és a Sallai. "gyönyörű" fidess-ügynökök. de a Kunhalmi is elmegy a 3,14csába a többivel együtt. megvan a zsebpénzük, megszavazták az emelést, aztán még büszkén posztolgatnak fácsén, a kollaboráns kurva anyjukat megbasszák ezek is. mennek a fidessel együtt a levesbe. A térdrecsuhás nyilas csuhásköcsögön meg nem kell csodálkozni, 1944-ben Kun Páter saját kezűleg lőtte a zsidókat, a féregje, még akkor is, amikor a szovjetek bekerítették őket Budán. íme: térdrecsuha és nyilaskereszt. ennek a reikarnációja ma a fidess. a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmult-kor.hu%2Fimage%2Farticle%2Fmain%2F.630x1260%2F42503.jpg&key=MQQZ202PdY22NhFEBMgTJA&w=600&h=409
Meg se merem kérdezni az etikában jártas hölgyeket-urakat, hogy nem hasad ketté a tudatuk attól, hogy Csárdi Antal valószínűleg nem nyeri meg a kerületét, ha Hollik ellen mindenki elindul, aki az LMP jelöltje javára visszalépett.
Eladott Ország
Engem, ha agyoncsapnának sem tudnám megmondani, hogy ez az LMP mit képvisel, mi az ideológiája, mi az értékrendje, engem mindig is taszított a Lehet Más a Politika jelszó, mert azt juttatja eszembe, hogy az ilyen “megváltók” még azoknál is rosszabbak szoktak lenni, akikhez képest más utat akarnak befutni. Ebben csak megerősített Schiffer András és az ő szereplése, amely engem mindig arra emlékeztetett, mint amikor kézigránátot dobnak egy ember agyába. Azt hittem, a távozása után kiderül, hogy mit akar ez a párt, de nem derült ki. Illetve, most mégis kiderült: a fideszt. Ezek rombolásra vannak fenntartva, szatellitpártja a fidesznek, ez számomra ettől kezdve nem kétséges. Mert ennyire felelőtlen, ennyire hülye nem lehet senki. A minimális emberi normákat nem tartják be, és véletlenül nem lehet így a fidesz kezére játszani . Az ő “komfortzónájuk” a fidesz kiszolgálása és a műellenzékiség. Ebből kellene kilépni, de erre nem hajlandók. Hasonlítsuk össze ezzel azt, amikor Szél Bernadett elment Tusványosra, ott nem szégyellte a fideszes logót, s nem viselkedett ilyen hisztérika módjára, megalázóan pofátlanul.
Commenter
SRB: az lmp végstádiumban van: tehát Sallai is...
Peller Anikó
@Eladott Ország: Az, műellenzék. Aki ezt esetleg nem érte fel ésszel azt most kirugdossák, megbüntetik a megbüntető bizottságok. A saját tetű etikusnak hazudott bigottságuk rugdalja a normálisabbját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.