Sok család 20-40 ezer forint közötti költséggel kezdte a tanévet, egyre kevesebben vesznek föl hitelt a sulikezdésre egy friss felmérés szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ezt a cikket én úgy értelmezem,hogy nőtt a pénzügyi "tudatosság" a gyermekes szülők esetében.És ez azokat a szülőket érinti elsősorban,akiknek nincs "ingyen ebéd".
Szó nincs benne arról,hogy ez a kormány iskolakezdési támogatásának tudható be.Semmi köze hozzá.Valószinű,hogy ezek a családok az előrehozott cvsaládipótlék kifizetést sem költik/költötték el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Aki Én: boruljunk egymás vállára, ettü a szövegtü nekem is sírnom köll...
csak úgy....
@Shikari: tibi! a jó ku..a anyád az a liberális,te meg elmebeteg...
csak úgy....
@Shikari: baxod ,addig nem fekszel le míg nem érted meg azt,amit mondok! NEM KÜLÖN TÀMOGATÀS KELL A CSALÀDOKNAK! ;JÒVAL MAGASABB BÈREK ÈS ALACSONYABB ADÒK! neked kéne koldulni menni mert te nem melózol...
csak úgy....
@Shikari: "@csak úgy...: Magadra ismertél nyomorék liberális takony? Az jó! Akkor takarodj a vackodba hülyegyerek!" fogadok tibim,hogy mikor ilyesmit írogatsz a jobb kezecskéddel,közben a ballal húzogatod a farkincádat ..., te már csak ettöl tudsz élvezni. ;)
csak úgy....
@Shikari: figyusz csöppség! hülye kérdésre,hülye embörnek hülye válasz dukál! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.