Pusztai-Csató Adrienn független polgármester volt Szentistvánon, négy éve jókora fölénnyel verte a Fidesz helyi emberét. Most munkát is csak kínkeservesen sikerült találnia. És nem azért, mert nem ért semmihez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bizony, a miniszterelnök megmondta Kötcsén, merre az arra. Ki a barát, ki az ellenség.
Pocsék lehet így élni. Rágörcsölve arra a kényszerképzetre, hogy nem tehetséges és tehetségtelen, szakmailag és emberileg értékes vagy értéktelen tudósok, művészek, közéleti szereplők, zöldségesek, pékek, orvosok, újságírók vannak, hanem a velünk egy alomba tartozók és az ellenség. Nem elég a szekértábornak, hogy már nem igazán maradt a közelükben tehetséges, független (a kettő elég szorosan összefügg) tudós, művész, politikus? Tényleg az lesz a színházakban is, ami a politikában elharapózott? Az kap szerepet, aki eléggé lojális? Mármint ez az összes kritérium? Mert én nézőként nem szoktam bánni, ha tehetséges színészt látok a színpadon. Mitől, kitől retteg ennyire a fideszes tábor? Hát nem ők kétharmad, az erősek, a többség, a győztesek, a leválthatatlanok, a megtörhetetlenek? Ha igen, akkor nem kellene ennyire vergődni, mert szánalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.