Erről a Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára beszélt a Reuters hírügynökségnek adott, szerdán megjelent interjúban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ők mindig másnak az "elkötelezett hívei", ahol éppen vannak, vagy aki éppen meghívja őket. Most speciel a kirgízeknek. Továbbá Putyinnak, Erdogánnak etc.
RonaGyuri
persze ha az ő pillanatnyi agyrémeiket támogatja! =))
kereső
Mi van? Hazugság verseny indult a fideszben és a kormányban? Na ,hölgyek-urak belehúzni! Ez igy smafu.
Commenter
@kereső: rottyona vannak. Ja legalább annyira elkötelezett tagja mint anno a liberális akárminek. Értem én hogy fstk mert Weber is gyors kihátrálásban van, tehát ezt be kellett ugatni a Reutersnek és a világnak, hogy ők is megértsék. Ez a vonat elment aranyapa. Kifújt a migráncsozás és a pávatánc. Az unió kelet felé nyitásával szerintem ne erőlködjetek, húzzatok biskekbe, mert jön a rohadt nagy unijós gyomros és saller. Akkora, hogy térden csúsztok ki azunijóból stop sorosostúl.
dr. prédikátor
Hehehe! A fityfasz elkötelezett híve az Uniós pénznek! Amig az jön és lehet lopni belőle addig odaadó híve is marad!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.