A magyar filozófus az amerikai New York Timesban közölt publicisztikáját azzal kezdi, hogy egy dolgot fontos leszögezni, Magyarországon soha nem létezett a liberális demokrácia. „Most, hogy a populizmus egyre népszerűbb Európában, Orbán könnyű helyzetben van, hogy tovább erősítse hatalmát.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Borzasztoan sajnalom, hogy Agika nem jutott el teljesen a konkluzioig - bar a meglatasai nagyon jok: valoban diktatura epul, valoban az urnakban van , es amig ott van, addig a fidesz marad.
Hat Agi neni, tessek mar eljutni addig a valosagig, hogy azert van Magyarorszagon az urnakban orban es a fidesz gyozelme, mert orban meghekkelte az Alkotmanyt, AMIT NEM TEHETETT VOLNA MEG, mert torvenyellenes volt az Alkotmany - es a Magyar Koztarsasag, mint allamforma - eltorlese, es idaig kellene visszavezetnie orban tundokleset es majdani bukasat is.
Nagy valoszinuseggel Nyugat -Europaban azert keptelen megvetni a labat a jobboldali populizmus, amit ez a bohoc itthon egy joadag nacizmussal is otvoz - mert minden nyugati orszagnak MASSZIV, evszazados, vagy legalabbis a II. VH utani 70 eves , stabil alkotmanya van, aminek a valasztojogi torvenyei nem engedik, hogy csak egy part fele lejtsen a valasztas, - ha arra kerul a sor.
Hat menjen a sunyiba Agika is, ha csak ezt a tenyt volt kepes megallapitani, ami egyaltalan nem ujdonsag a nyugatnak, plane nem Judith Sargentininek...
Aki Én
És a dolog pikantériája, hogy ezt a fideszesek tudják a legjobban. Azok, akik napi kapcsolatban vannak vele. Ők ismerik.
Eriksson
Én tisztelem Heller Ágnest, mint harcos nőt de kifejezetten csak kora miatt, mert hosszú élete során annyiszor váltott stólát, ahányszor jónak látta. Ami szintén nem lenne baj, hiszen mindenki úgy él, ahogy jónak látja. Csak ne ordítozna állandóan.
RonaGyuri
@karma1: nagyon igazad van, de hozzá kell tenni, hogy ahhoz, hogy így legyen, pontosabban így lehessen nagyon sokat tettek a magyar liberálisok, pontosabban a magukat ekként definiáló szadeszosok. Különösen az ő un. megmondóembereik. Akiknek mindennél fontosabb volt az, hogy ők mondják meg a frankót. Tevékenységükkel támogatták Orbánt (akit joggal és okkal lenéztek, mert egy műveletlen bunkó), akit alá, pontosabban aljasságát és gátlástalanságát alábecsülték. Közben felettébb félreértették az embereket, pontosabban a zembereket, Alábecsülték a zsigeri antiszemitizmus (nem véletlen, hogy folyamatosan zsidózták őket) mozgósító hatását, nem vették észre, hogy az embereket nem a rendszer bosszantotta és azt sem vették észre, hogy az igazi komcsik átálltak, amit az emberek látták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.