Az épület már régóta rossz állapotban van, de mivel csak félig önkormányzati tulajdon, ezért a felújítás felét az államnak kellene állnia, erre viszont az önkormányzat hiába várt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jóóó, ma reggel tőlem ezt a hírt (444.hu cikklt) kiracizta a cenzor!!! =))
F_Viktor
Tehát nem olyan hátrányos helyzetű a suli, mint pl. a magyar egyház(ak) (nem akartam külföldi óvodákkal, iskolákkal példálózni):
"A kormány azonnali hatállyal 2 milliárd 759 millió forintot csoportosított át az idei költségvetésben az egyházi közösségi célú programok és beruházások támogatására."
Nessy
@F_Viktor: Státusz keresztényeink rettegnek Isten ítéletétől haláluk után? Ott nem Polt Péter az ügyész, és Patyi a főbíró.
Valamikor a gazdagok "búcsúcédulát " vettek a papoktól, hogy kedvező legyen az ítélet, rövid legyen a purgatóriumi időszak. Persze a saját pénzükön!!
Itt most egy kormány retteg, és próbál közpénzen kegyelmet venni magának! Miközben a hatalomért a mi lelkünket adja el az ördögnek!
F_Viktor
@Nessy: Írod:
"Itt most egy kormány retteg, és próbál közpénzen kegyelmet venni magának! "

No, nem a "kegyelemért", s a nagy keresztény erkölcs miatt dől a pénz az egyházak felé már 8 éve, hanem a hatalom megtartása a cél, annak árán, hogy hülyén tartsa a magyarok tömegét. S ehhez igénybe veszik azt a keresztény közösséget akiket még elítéltek komcsi múltjukban, akiket libsi korszakukban legszívesebben "térdre" kényszerítettek volna a 90-es évek elején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.