Mint akit üldöznek, úgy rohant be a metróalagútba Budapesten egy 18 éves fiatal, végül ájultan elhevert a síneken. Majdnem egy órára leállította a metrót.

Metrósokra támadt az alagútban a fiatal ámokfutó

Utoljára a Kontroll című kultikus magyar filmben láthatott a hazai utazóközönség olyan jelenetet, mint ami lezajlott tegnap délelőtt a fővárosban. Akár egy félőrült, egy fiatalember fejjel előre leszánkázott a mozgólépcső korlátján, hatalmasat puffant az alján, de a metrómegállóban még mindig tovább futott, majd egyszerűen leugrott az alagútba.

Két metródolgozó ment utána az alagútba a Deák Ferenc tér irányába. Előtte áramtalanították a teljes vonalat, egészen a Déli pályaudvarig, le kellett állítani a közlekedést

– tudta meg a Bors Metróért Egyesület elnökétől, Bíró Endrétől. Ekkor még azt hitték, pár perc alatt megoldódik a probléma, de a fiatal a metrósokra támadt, végül pedig elájult, és teljesen magatehetetlenné vált.

A legtöbb szemtanú szerint a srác szinte biztosan valamilyen drog hatása alatt állt, vagy komoly mentális zavara lehetett. De mint Győrfi Pál, a mentők szóvivője tájékoztatta a Borsot, a zavart fiatal könnyebben megsérült, ezért kórházba vitték.

Sz. Márkot a rendőrség közérdekű üzem működésének megzavarásával gyanúsítja, amiért egytől öt évig terjedő börtönt kaphat.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: Youtube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.